Hello Kitty őrület a japán fogászaton

A japán Sanrio nevű vállalat Hello Kitty figuráját ma már a világ szinte minden országában ismerik. Nem csak a gyerekek, sok felnőtt is odáig van a karakterért, ezért is történhetett meg, hogy a piros masnis fehér cica a múlt héten beköltözött egy tokiói fogorvosi rendelőbe is, méghozzá a világon elsőként.

Kép: ITmedia’s Netlab, Japán

Dr. Koshika Masanori tavaly novemberben vásárolta meg a rendelő épületét, ami azóta teljes felújításon ment keresztül: rózsaszínre festették a falakat és nem riadtak vissza attól sem, hogy szív alakú székekkel és csillárral várják a betegeket. A fogászat honlapjának tanúsága szerint számos beavatkozást végeznek: implantációt, megelőző kezeléseket, kozmetikai fogászati eljárásokat, és természetesen gyermekfogászattal is foglalkoznak.

A híresztelések szerint a rendelőtől alig húsz percre található Sanrio központja teljes mellszélességgel támogatja az egyedi projektet.

(X) hirdetés

A cég még 1974-ben tervezte Kitty-t, melyhez az ihletet a japán kurta farkú macska adta. Ma már a játékoktól a mobiltelefonokon át a kenyérpirítókig szinte minden kapható Hello Kitty-s kiadásban. Természetesen a fogászat sem maradhatott le, létezik ugyanis cicafejes fogkefe, fogszabályzó, sőt még korona is. Akkor miért lepődnénk meg a rendelőn?

[nggallery id=6]

Forrás: Dental Tribune, Asia Pacific

(X) hirdetés
Item added to cart.
0 items - Ft