hirdetés (X)

Fogvédőre emlékeztető fogkefe – Így moshatunk fogat hat másodperc alatt!

2019-05-29T09:36:16+00:00 2019. május 29.|Kategóriák: Fogmosás, Megelőzés|Címkék: , |

Mindennapos szájhigiéniánk során a fogkefénk jellemzőire és minőségére érdemes az egyik legnagyobb hangsúlyt fektetni. A Blizzident nevű cég most olyan találmánnyal rukkolt elő, melynek beszerzése bár körülményesebb, használata azonban jóval hatékonyabb lehet, mint a hagyományos fogkeféké.

Így néz ki a cseppet sem tradicionális fogkefe. /Kép: blizzident.com/

Így néz ki a cseppet sem tradicionális fogkefe. /Kép: blizzident.com/

Megjelenésében inkább fogvédőre, semmint fogkefére emlékeztethet minket az új találmány, amit a Blizzident nevű cég szabadalmaztatott, s várhatóan jövő évtől kerül majd piacra. Beszerzése azonban kicsit komplikáltabb lesz, mint egy sima fogkeféé, ugyanis a fogorvosunkat kell meglátogatnunk a kérésünkkel.

Mindenki számára egyedi módon, mintavétel alapján készül el az a rendhagyó fogkefe, mellyel nincs más dolgunk, mint jó erősen ráharapni. Nem kell sikálni, nem kell a perceket sem számolni, a gyártó szerint ugyanis elég hozzá hat másodperc, hogy az eszköz jó alaposan megtisztítsa a fogainkat.

Hogyan lehetséges mindez? Mivel a fogaink egyedi formájához és pozíciójához vannak igazítva a fogkefe szálai, s azok keményebbek és hosszabbak, mint egy sima fogkefénél, így nem csak a fogak összes elérhető felszínét, de az ínyszélt és az íny alatti területet is eredményesebben tisztíthatjuk meg.

hirdetés (X)

A mintavétel költségeivel, s a fogkefe előállításának díjával együtt várhatóan 15-45 ezer forint körül alakul majd az egyedi készülék ára. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy a tradicionális fogkefékhez hasonlóan szükséges-e a két-háromhavonta történő csere, mert ha igen, az elég költségessé teszi ezt az egyedi, praktikus ötletet.

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak! 

Kérdezd szakértőinket! 

A Fresh24Dental fogorvosai 24 órán belül válaszolnak!