Fogorvosi minőség – otthoni használat: Solumium Oral szájöblögető

Hatékony, gazdaságos és mellékhatásoktól mentes professzionális szájöblögető, a bőr- és nyálkahártya fertőzéseinek házi kezelésére – ez a Solumium szájöblögető! A szabadalmaztatott, díjnyertes fejlesztés olyan hatóanyaggal rendelkezik, ami soha nem látott hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat, gombákat és vírusokat, mintha csak fogorvosi fertőtlenítésen estünk volna át. A Solumium Oral szájöblögető azonban bárki számára elérhető és biztonsággal használható otthoni körülmények között is.

solumium_users

A Solumium Oral szájöblögető hatóanyaga a hipertiszta klór-dioxid, ami valamennyi fertőző mikroba (baktérium, gomba és vírus) ellen hatásos, az oldat ezen kívül csak vizet tartalmaz.

Mivel a klór-dioxid a használat után egyből elillan, nem kell aggódnunk a mellékhatások miatt, ráadásul az összetétel kíméletesebb, így a szövetek gyógyulása is gyorsabb.

(X) hirdetés

„A Solumium rendkívül hatékony, ugyanakkor az emberi szervezetre veszélytelennek tekinthető fertőtlenítőszer. A fogorvosi és szájsebészeti gyakorlatban mind preventív, mind terápiás indikációként felhasználható. Rendelői és otthoni használatra egyaránt alkalmas.”

– Dr. Várnai Gusztáv M.S.c. szájsebész, fogszakorvos

 

A Solumium Oral szájöblögető az alábbi esetekben alkalmazható:

– fogínygyulladás,
– szájüregi gombás és bakteriális fertőzések,
– fogsor okozta szájfeltörés,
– szájszag,
– torokfájás,
– nátha,
– afta,
– herpesz.

 

A Solumium Oral oldat előnyei:

solumium oral szajoblogeto– Minden mikróbát elpusztít
Valamennyi mikroba – tehát a baktériumok, gombák, vírusok és protozoonok – ellen bevethető.

– Ártalmatlan
A fertőtlenítéshez szükséges mennyiségben az emberi szervezetre nincs kimutatható káros hatása.

(X) hirdetés

A ClO2 allergiás reakciót nem okoz, sőt, mivel a klór-dioxid antihisztamin hatású, így bizonyos allergiás tüneteket csillapítani is képes.

– Célzottan hat
Csak bizonyos anyagokkal lép reakcióba, többek között épp azokkal, melyekre hatva fertőtleníteni tud. Ezért “szennyezett“ közegben is hatásos.

– Használata kellemes
Nem irritatív, nem csíp (még sebbe kerülve sem), szaga hamar elillan.​

– Összetétele időtálló
A Solumiummal szemben a mikrobák nem képesek ellenállóvá válni. Ennek különösen napjainkban lehet nagyon nagy jelentősége, hiszen egyre-másra jelennek meg a különféle antibiotikumokkal szemben ellenállóvá vált baktériumok.

– Nyomtalanul távozik
A Solumium hipertiszta klór-dioxid oldat, ezért elpárolgása után semmi sem marad vissza. Szemben más antiszeptikus öblögetőkkel, a Solumium használata után mellékhatások kialakulása nem várható.

– Alaposan hat
Mivel vízben és zsírban is oldódik, képes behatolni az emberi szervezetbe vagy a fertőtlenítendő anyagba, így a legtöbb alkalmazásban az ózonnál is jóval hatékonyabb.

A klór-dioxid az antibiotikumokra rezisztens baktériumokat ugyanúgy elpusztítja, mint minden más baktériumot.

– Gazdaságos
Más antiszeptikus szájöblítőkkel összehasonlítva fajlagosan olcsóbb, mivel a legtöbb felhasználásnál az oldatot 10-szeresen, vagy akár 20-szorosan hígítva kell alkalmazni, és így a 250 ml oldat igen sok alkalomra elegendő. Műfogsor éjszakai fertőtlenítő tárolásához például elég 1 deci vízhez mindössze 0,5 ml (10 csepp) Solumium Oralt adni, így 1 üveg több, mint 1 évre elegendő, amennyiben csak erre használjuk.

Hűtőben tárolva több évig is szolgálhatja a családot, hiszen egészen addig felhasználható, amíg az oldat sárga színű marad.

Solumium Oral Használati útmutató

További információk és vásárlás:

sanitaria

(X)

Item added to cart.
0 items - Ft