Zsibbadt száj és áll, idegösszehúzódás

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32612 Reply
  Orsi
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!

  Egy hónapja, egyik percről a másikra elzsbbadt a szám alsó részének jobb oldala, és az államnak is ez a része. Volt egy letört fogam, azt hittem ez okozta, kihúzták. Nagyon rosszul sikerült, még most is állnak ki csontszilánkok, pedig szájsebészeten összevarták, 10 napig volt benne, de 3 nappal varratszedés után, megint láthatóak. A zsibbadás folyamatos, belülről bedagadt az ajkam alatti rész, olyan párnás lett, hogy még beszélni is nehéz. Nem tudok jobb hasonlatot, de olyan mint amikor a függönyön meghúzzuk a zsinórt és összeráncolódik, van ott egy görcsszerség. Szedem a Millgammát, szedtem gyulladáscsökkentőt, de semmi. Az lenne a kérdésem, hogy most merre induljak. Előre is köszönöm a választ!

  #32627 Reply
  Ilike
  Vendég

  Szeretném tájékoztatásukat kérni, hogy mi lehet az oka annak, hogy egy hete a baloldalon az ajkam el van zsibbadva, valamint az állam fele is. Olyan érzés mint amikor az injekció hatása kezd elmúlni. Nekem teleszkópos műfogsorom van és az egyik fogam ezen az oldalon nagyon érzékeny volt és meg is dagadt egy kicsit. Szedtem gyulladásgátlót, de a zsibbadás nem szűnt meg. Kérdezem még, hogy ezt a teleszkópos műfogsort lehet-e bélelni?
  Válaszukat megköszönve: Ilike

  #32642 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Ilike
  Javasolnám, jelezze kezelőorvosának a panaszt, vizsgálják meg az érzékenységet mutató fogat, és szükség esetén kezdje meg szakorvosa annak kezelését.
  Valószínű, hogy a problémás fog okoz önnek ilyen panaszt, melynek vizsgálata és ellátása mihamarabb szükséges.
  Üdvözlettel:

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Zsibbadt száj és áll, idegösszehúzódás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft