Vitamin,fog implantatum

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #16202 Reply
  Papp Katali
  Vendég

  Udvozlom.Paromnak fogbeultetese volt elotte csontot potoltak.A doktor mikor tette be a csavarokat megjegyezte hogy nem biztos hoy megfelelo volt a csontpotlas azon a reszen.Kerdesem hogy vitaminnal lehet-e ezen esetleg javitani,a Tovita nevut vettunk meg.De sajnos azt hallottam hogy a szilicium tartalmu szereket nem szedheti az akinek van fog implatatuma.
  Varom valaszat.
  Koszonettel:Papp Katalin

  #16207 Reply

  Kedves Papp Katalin!

  Ha a megfelelő becsontosodási idő kivárást követően azt tapasztalta a beavatkozást végző implantológus, hogy nem volt megfelelő a csontpótlás, azaz a csontpótló anyag nem épült be, akkor az implantátum behelyezését követően sem lesz sajnos sikeres a csontpótlás.
  Lehet szedni D3 vitamint Ca- mal, de ennek pontos dozirozásáról mindenképpen konzultáljon háziorvosával, mert szisztémás hat a szájon át bevitt vitamin és kálcium!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

  #16210 Reply
  Papp Katalin
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/Nő!

  Hibasan fogalmaztam meg kerdesemet.A csontfeltotott resz jol sikerult viszont az utolso implantot mikor tette be a doktor vette eszre hogy puha ott a csont.Viszonylag konnyen bele is tudta furni azokhoz a reszekhez kepest ahol a csontpotlas tortent.Ebben az esetben hasznos a vitamin vagy veszelyezteti az implantatumokat?

  #16213 Reply

  Kedves Papp Katalin!

  A vitamin szedhető, nem veszélyezteti az implantátumot!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Vitamin,fog implantatum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft