Visszahuzodo foginy

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15759 Reply
  Orsolya Michel
  Vendég

  Tisztelt Hölgyem es/vagy Uram.

  Bar fogaimat rendszeresen es nagy gondossaggal apolom, tegnap ejszaka tünt fel, hogy az egyes fognyakak kilatszanak, söt az alkalmankent mar a foggyöker felsö resze is, melyen feher elszinezödes latszodik (also metszö es a 2 also kisörlö).
  Mivel foginysorvadasra hajlamos vagyok, kifejezetten puha sörtejü kefet hasznalok, magyarorszagi latogatasaimkor (2 x evente) fogorvosi kontrolla megyek (fogkövet mindig eltavolitjak) es lehetöseg szerint fogmosaskor igyekszem a foginyem nem lefele dörzsölni.
  A jelenlegi helyzet nagyon megremit, mivel ugy tudom, a foginy mar nem fog visszahuzodni, csak fogorvosi beavatkozassal lehetseges (felepitesere gondolok).
  Nemetorszagban elek, de rossz tapasztalat alapjan itt nincs fogorvosom. Haza legközelebb csak januarban megyek.
  Edesanyam (fogtechnikus) azt javasolja, hasznaljak Genigelt es Corsodilt.
  A helyzetet tovabb neheziti, hogy egy 15 hetes kisbaba anyukaja vagyok, akit szoptatok, igy nem tudom, hogy egy esetleges fogaszati beavatkozas mennyire befolyasolna a tejem összetetelet.

  Mielöbbi segitseget megköszönve, maradok tisztelettel:

  Orsolya Michel (38 eves)

  #15761 Reply

  Kedves Orsolya Michel!

  közepes erősségű normál vagy elektromos fogkefe és interdentális fogkefe egyidejű, rendszeres használata szükséges! Ezenkívűl hosszútávon klórhexamed tartalmú öblögetőt ajánlott használni. Érdemes figyelni arra, hogy az öblögető tartalmazzon elszíneződést gátló komponenst is!
  Szoptatás ideje alatt nyugodtan részt lehet venni fogászati kezelése!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Visszahuzodo foginy
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft