Véleménykérés,tartós fogfájás…SEGÍTSÉG!!!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #16370 Reply
  Adál Kovács
  Vendég

  Kedves Uniklinik Zuglói Fogászat!

  Életkorom 24év. Körülbelül 3 hónapja kezdődtek a fogászati panaszaim. 3 hónapon belül 3 foghúzásom volt. A legutóbbi 4hete. A lüktető fájdalmak egyik percről a másikra kezdőnek, 1-2órán belül elviselhetetlenek. Érzékenyek a fogaim, és sajnos korábban metamfetamin-függő voltam.
  Utoljára bal felső örlő gyökérkezelt fogam került eltávolításra. Az orvosom szabadságon volt, így egy kollágája vett „kezelésbe”, aki sajnos egy pici gyökeret bent „felejtett”. Egész éjjel nem aludtam a fájdalmaktól. Másnap reggel nyitásra a klinikán voltam, soron kívül fogadtak.
  A fogam helyére gyógyszeres tapaszt tettek, 10napos antibiotikum-kúrát írtak fel. A gyulladás a fülemre is ráment, a háziorvosom fülcseppet, orrsprayt írt. Kontrollra és a tapasz eltávolítására 9 nap múlva került sor, azóta a felső nagymetszőfogaim mögött a szájpadlásom is fáj, az orvos azt mondta, minden rendbe, a fájdalmak elmúlnak.
  De azóta sem… Ritka pillanat mikor nem fáj. Az evés is fájdalmat okoz. Sajnos, már félek visszamenni a doktorhoz, mert tartok tőle valami komolyabb dolog húzodik a háttérben,mert szerintem ez nem normális hogy még mindig fáj…
  Válaszát és idejét előre is KÖSZÖNÖM!!!

  #16371 Reply

  Kedves Kovács Adél!

  Szükséges lenne panorámafelvétel, majd a panaszos területekről szájüregi felvételek készítése.
  Abban az esetben, ha a fogeltávolítások terültéről a vérrög kiesett, akkor sajnos egy elhúzódó komoly fájdalommal járó sebgyógyulás várható. Ennek átlagos lezajlási ideje 4 hét.

  Mielőbbi jobbulást!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Véleménykérés,tartós fogfájás…SEGÍTSÉG!!!
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft