ultranahgos fogkefe

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17731 Reply
  Antal Noémi
  Vendég

  Üdv!

  Tudna segíteni, hogy a Philips Sonicare fogkefék közül melyek ultranahgosak és melyiket ajánlaná? Van olyan weboldal ahol azt írják egy-egy típusra,hogy ultranagos máshol meg nem…

  Előre is köszönöm,
  A.N.

  #17733 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Noémi!

  Valóban jogos a kérdése, hiszen gyakran nem tisztázott az ultrahangos és szónikus fogkefék közötti különbség.
  A Philips Sonicare fogkefék szónikus technológiával működnek, ami azt jelenti, hogy percenként 31 000 pulzálást végez a fogkefe feje, ami jóval magasabb, mint a hagyományos, forgó fejű elektromos fogkefék által végzett mozgás (éppen ezért a szónikus fogkefe érezhetően tisztább fogfelszínt eredményez). Ezt a magas pulzálás számot szónikusnak nevezzük, de ez az érték még nem éri el az ultrahang tartományát.

  Az ultrahang „csak” annyival tud többet, hogy képes megbontani a baktériumok láncolatát, így azok nem állnak össze, a plakk formálódása akadályokba ütközik. Ettől függetlenül egy ultrahangos fogkefénél is szükség van a lepedék fizikai eltávolítására, éppen ezért léteznek olyan ultrahangos fogkefék, melyek rezegnek is (az ultrahang valóban csak hang, s mint olyan nem rezeg, nincs a fogkefének semmilyen mozgása).

  Igen költséges bebizonyítani egy ultrahangos fogkeféről, hogy az valóban ki is bocsátja a megadott tartományú ultrahangot. Ehhez speciális mérőműszerek állnak rendelkezésre ipari körülmények között, azonban egy átlag felhasználó számára az ultrahang, valljuk be, kissé megfoghatatlan jelenség. 🙂

  Tapasztalataink szerint a szónikus technológiával működő fogkefék ugyanolyan hatékony lepedékeltávolításra képesek, mint az elviekben ultrahanggal működő fogkefék, tökéletesen megfelelnek a fogszuvasodás, ínybetegségek megelőzésére és fogmosás során tükörsima fogfelszínt hagynak maguk után.

  Reméljük, tudtunk segíteni a kérdés tisztázásában. Ha bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! 🙂

  Szép napot!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: ultranahgos fogkefe
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft