Tütöl való félelem

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #48079 Reply
  anna56 nagy
  Felhasználó

  TISZTELT DOKTOR UR/NÖ
  Nekem olyan problémám van hogy ,egy olyan másfél hete be van gyulladva a fogam. el mentem fogorvoshoz hogy megnézze(EKKOR MÁR 5 NAPJA SZEDTEM AZ ANTIBIOTIKUMOT, DE SEMMI VÁLTOZÁS). fájdalomcsillapítóra sem reagáló fájdalom ez gyakran éjjel fokozódik. modtam a fogorvosnak hogy a tüneteim extrém fájdalom , láz, es hogy be van dagadva az arcom, ö meg azt mondta hogy azzonnali beavatkozás szükséges(AMIT PERSZE ELUTASITOTTAM) .
  IRTOZATOSAN FÉLEK A TÜTÖL. HA HALLOM HOGY ARROL BESZÉLNEK MÁR ATTOL IS LESÁPADOK, HA PEDIG LÁTOM AKKOR ELÁJULOK MAR TÖBBSZÖR VOLT RÁ PÉLDA. NEM MEREK FOGÁSZATRA MENNI VISZONT MUSZÁJ MERT A FALRA TUDNÉK MÁSZNI A FÁJDALOMTOL OLYAN ELVISELHETETLEN.
  itt milyen beavatkozásrol lehet szó? altatásban is meg lehetne csinálni? az altatáshoz ugye nem kell tü?

  #48080 Reply
  anna56 nagy
  Felhasználó

  19 ÉVES LÁNY VAGYOK.
  ELŐRE IS KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT

  #48083 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kérdező!
  A leírtak alapján feltételezhetően be van gyulladva a foga, amit mindenképp gyökérkezelni vagy eltávolítani szükséges. Amennyiben a fog megmenthető, természetesen jobb választás a gyökérkezelés, ami azonban érzéstelenítést igényel.
  Nyugtató vagy éber szedáció alkalmazása mellett vélhetően könnyebben tolerálná a kezeléseket, érdemes olyan fogászatot keresnie, ahol ilyen szolgáltatás is igénybe vehető.
  Mielőbbi jobbulást kívánunk!

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Tütöl való félelem
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft