tragikus fog implantátum

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32547 Reply
  Fekete Krisztina
  Vendég

  Tisztelt Doktor Ur / No

  30 év láncdohányzás után –leszoktam 4 éve- a meglevo fogaim jelentosen elkezdtek mozogni. Tobb szakember egybehangzo vélemenye volt, sajnos el kell távolitani mindet és vagy protézist vagy implantátumot javasolnak. Ekkor az interneten hosszas keresgélés után elhatároztam, hogy implantátumot szeretnék, bár anyagi helyzetem az implantátumok áraihoz képest siralmas, de kolcsonoket vettem fel, barátaimtol kértem kolcson, igy megteremtettem egy számomra nagyobb osszeget,amivel implantologust kerestem magyarországon mert Angliában élek a kisfiammal, az itteni árakon ajánlott implantátumot nem tudnám megfizetni. A feltételeim voltak, hogy ne legyen egydarabbol állo beépitett fogsor és ne legyen “mu”foginy. Ugyanakkor a rontgenképek alapjan szakemberek azt is elmondták, hogy a felso állkapocsba csak csontbeultetés után lehet beépiteni az implantátumokat. Végul találtam egy implantologust Debrecenben, aki felajánlotta, hogy csontbeultetés nélkul tud nekem implantátumot beultetni, igen kedvezo áron a tobbi implantologus árajánlataihoz képest.
  (2018. Szeptember 23-ára) Szabadságot vettem ki, elutaztam Debrecenbe, kivettem egy szobát egy panzioba és az elso napon a Doktor úr lenyomatot készitett a fogaimrol és helyi érzéstelenitéssel azonnal kihuzta a meglévo fogaimat a DoktorUr. Majd másnap ismét lenyomatot készitett a fognélkuli állkapcsomrol és elkészitettek egy átmenetileg szánt kiveheto protézist majd 6 honap mulva ( 2019.Március 12-en ) szintén helyi érzéstelenitéssel behelyezte az implantátumokat és ráhelyezte az átmeneti koronát. A kinok-kinját éltem át, eddig nem ismert fájdalomban volt részem.
  Ekkor derult ki, hogy az implantátum az állkapcsonként egy darab fogsoron alapszik, amelyet én nagyon nem akartam, ráadásul esztetikailag számomra elfogadhatatlan. A fogsor egy szurkés barna nagyon apro fogakbol állo borzalom. Ezenkivul behelyezett egy implantátumot a bal felso fogágyba leghátulra, ami csak ugy ott van és minden nagyobb szájtátásnal karcolja az arcom belso részet jelentos fájdalmat okozva. Ráadásul ekkor derult ki, hogy a Doktor úr elvesztette az eredeti fogaimrol készult lenyomatot!
  Teljesen osszeomlottam, nem tudom, hogyan lehet megoldani a problémámat, de sajnos a Doktor elvesztette az álltalam támasztott bizalmamat, nem engedem, hogy mégegyszer belenyuljon a számba.
  Szeretném megkérdezni Ontol, hogy a mellékelten csatolt képek alapjan, mi a véleménye Doktor Ur / No? Lehetséges-e, hogy szép legyen a mosolyom, legalább az eredeti fogaimhoz kepest?
  Szeretnék ismét onfeledten mosolyogni és fájdalom mentesen enni-élni. Az tény, hogy az anyagi helyzetem már-már nevetséges, de ki kell másznom valahogyan ebbol a siralmas helyzetbol.
  Elore is koszonom szives válaszát
  Tisztelettel
  Fekete Krisztina

  #32550 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztina
  Javasolnék egy teljeskörű kivizsgálást, ami diagnosztikai vizsgálatot és egy állapotfelmérést takar. Ezt követően tudnánk önnek javaslatokat tenni a továbbiakra tekintettel.
  Javaslom, legközelebbi haza látogatásakor jöjjön el rendelőnkbe kollégáink állnak rendelkezésére
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: tragikus fog implantátum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft