Tompa fájdalom

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25973 Reply
  Bernadet
  Vendég

  Kedves Doktornő/Doktor Úr!

  Olyan kérdésem lenne, hogy napok óta tartó tompa fájdalom van a jobb felső ínyemnél és fogaimnál. Egyik napról a másikra jelentkeztek a tünetek. Harapásra, hidegre, melegre, nyomásra semmire sem érzek fájdalmat, inkább egy kellemetlen tompa, állandó nyomás, amit hol az ínyemben, hol a fogaimnál érzem, érdekes módon a gyökérkezelteknél. A fogaim januárban lettek teljesen rendbe hozva. Azóta semmi panaszom sem volt és a felületük is szép fehér, szuvasodás nem látszik. Az új munkahelyemen sajnos állandón megy a klíma. Esetleg okozhatja ez a problémat? Külföldön élek, ahol heteket, hónapokat is kell várni egy időpontra, viszont október elején repülnék. Attól félek, hogy begyullad a fogam. Ön szerint mi lehet a probléma? Esetleg gyulladt foggal repülhetek? Válaszát előre is köszönöm!

  #25981 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bernadett,
  Problémáját valóban okozhatja a klíma, de okozhatja egy kialakulóban lévő gyulladás. Ezt megmondani sajnos látatlanban nem lehet. Konkrét diagnózis felállításához diagnosztikai vizsgálat és fogászati szűrés szükséges.
  Javaslom, hogy kerülje a klímát, ha ennek hatására foga megnyugszik, vélhetően ő a felelős. Amennyiben ez nem így történik okvetlen vizsgálni kell a gyökérkezelt fogakat, azok gyökércsúcsát, és a körülötte lévő szöveteket.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Tompa fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft