Tömés utáni kellemetlen érzés

 • This topic has 4 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 8 years, 4 months telt el by Kőszeginé Dupcsák Dorottya.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #16606 Reply
  Kőszeginé Dupcsák Dorottya
  Vendég

  Tisztelt Cím !
  Azt szeretném kérdezni , hogy fogtömés után a kislányom panaszkodik, hogy ha erősebben ráharap a betömött fogára akkor annak környéke és foga fáj.Már kétszer tömtek neki alul fogat felső fogat most először.Eddig nem volt soha panasza.
  Azt szeretném tudni, hogy ha már egy hete tart ez az állapot ugyan olyan a fájdalom nem erősebb nem gyengébb mint a tömés napján menjünk -e vissza a fogorvoshoz vagy várjunk még ? mi lehet az oka ?
  Köszönettel várom válaszát.
  Tisztelettel.
  Kőszeginé D.Dorottya.

  #16607 Reply

  Kedves Kőszeginé Dupcsák Dorottya!

  A leírása alapján elképzelhető, hogy az elkészített tömés minimálisan magas lett. Kérem, keressék fel kislánya kezelőorvosát korrekció céljából!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

  #16936 Reply
  Kőszeginé Dupcsák Dorottya
  Vendég

  Tisztelt Cím !
  Köszönöm szépen az előző kérdésemre a választ. Tanácsukat megfogadva vissza mentünk a fogorvoshoz a dr-nő megnézte a kislányom fogát és azt mondta nem lát rajta semmit ami okozhatná a harapáskor érzett fájdalmat. De csinált ott bent a rendelőben egy röngent ,az elkészült kisfilmet megnézte és annyit mondott ha nagyon beleakarja magyarázni akkor az egyik gyökér felett látható egy kis fekete pont de megismételte ha nagyon beleakarja magyarázni. Azt mondta megvan fázva a gyerek, és lehet azért fáj a betömött fog harapásnál. .Mondtam a dr -nőnek amikor a tömést csinálta akkor nem volt semmi baja a lányomnak de harapásnál fájt akkor is, írt fel egy antibiotikumot ami jó lesz a fogára is és a megfázásra is (Dalacin ) .Ezzel lezárta a dolgot. Legalább háromszor el ismételtem a kérdésemet , hogy ha beszedi a felírt gyógyszert és még mindig fáj akkor ? Nagy nehezen azt válaszolta akkor menjünk vissza és tovább kell vizsgálódni. A lányom beszedte a gyógyszert eltelt még másfél hét újból ,és a panasza nem szűnik,nem rág azon az oldalon mert kellemetlen Neki. Eddig nem félt a fogorvostól de most már aggódik szegény és ,én is. Természetesen visszafogunk menni remélem kapunk időpontot hamar. De a bizalmam kissé megingott .Félek nehogy kihúzza a fogát , nagyon szép fogsora van 14 éves és nem szeretném ha ez lenne a vége egy ártalmatlan tömésnek. Előző levelemre az volt a válaszuk lehet magas lett a tömés minimálisan . Csak észre vette volna a dr-nő ! Az lenne a kérdésem ha a leírtak alapján egyszerűbbnek látná a fogorvos , hogy kihúzza a fogat engedjem -e vagy vigyem másik orvoshoz ? Mi lehet az Oka a szűnni nem akaró problémának.
  Maradok Tisztelettel, és hálával amiért munkájuk mellett elolvassák , és próbálnak tanácsot adni problémáinkra.
  K.-né Dorottya.

  #16942 Reply

  Kedves Kőszeginé Dupcsák Dorottya!

  A ráharapási érzékenység hátterében a fog elhalása is állhat. A kislánya kezelőorvosa biztosan ellenőrzi a panaszos fog vitalitását. Amennyiben a fog elhalt, akkor gyökérkezelni kell.

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

  #16944 Reply
  Kőszeginé Dupcsák Dorottya
  Vendég

  Tisztelt Cím !
  Köszönöm gyors válaszukat ,hívtam is a rendelőt de már csak a jövőhéten van rendelés így időpontot sem tudtam kérni. Marad a türelmes várakozás.
  Ezúton kívánok önöknek munkájukhoz jó egészséget és áldott adventi időszakot.
  K-né Dorottya.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Tömés utáni kellemetlen érzés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft