Tisztelettel! Szégyen, h. javasolják a CURAPROX prime 09 plus-t. RÖGTÖN eltörik.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17366 Reply
  Szécsi Katalin
  Vendég

  Javasolják és a nevüket adják ehhez a rossz Svájci v. Német termékhez. 4 ezer Ft-ba kerül és egy db. tartó rúd van benne és 4 db kefécske. A rúdról egy kefécske használata közben, vagy jobb esetben a második kefécskénél a rúdról darabok törnek le, – ÍGY nem lehet rögzíteni a kefécskét. Már kettő garnitúrát vettem, de itt van 6 db kefécske és nincs mibe helyezni. Szégyen, hogy ezt merik árulni az üzletekbe.
  MOST mit tegyek. NINCS mibe helyezni a kefécskéket.
  Maguknak ez jó bevétel. Nekem meg használhatatlan termék. De szeretném használni, de nincs már 4 ezrem egy harmadikra. És akkor már 9 db kefécském lesz, amiket nem tudok mibe beletenni.

  Nagyon mérges és felháborodott vagyok. Egy becsapott és megkárosított személy. Szeretném ápolni a fogaimat, de csak Önöket gazdagítom.
  Válaszukat tisztelettel várom. Hogyan használjam tartó nélkül a kefécskéket.

  #17376 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Katalin!

  Nagyon sajnáljuk a kellemetlen tapasztalatait a termékkel kapcsolatban. Minőségi problémáival kérjük, forduljon a Curaprox termékek gyártójához vagy a hivatalos magyarországi forgalmazóhoz.

  A Merjmosolyogni.hu webáruháza egy független kiskereskedés, ahol több tucat szájápolási márkát érhetnek el a vásárlók. Cégünk egyetlen márkával sincs kizárólagos szerződésben. A terméktesztekben közölt véleményünk teljesen szubjektív és független, azok nem szponzorált megjelenések.

  Megértésében bízva,

  Üdvözlettel:
  A Merjmosolyogni.hu szerkesztősége

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Tisztelettel! Szégyen, h. javasolják a CURAPROX prime 09 plus-t. RÖGTÖN eltörik.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft