Teljes felső fogsor

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #48191 Reply
  Evelin
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!

  Előre is köszönöm, ha az alábbi kérdéseimre válaszolni tud!
  A 2. gyermekem születése után a fogaim elkezdte tönkre menni. Szinte az össze porlik, törik. Véleményem szerint a teljes felső fogsort ki kell húzni és a helyére új fogakat készíteni.
  A kérdésem azt lenne, hogy milyen megoldások léteznek, ha nincs egyetlen saját fog sem. Nem igazán szeretnék olyan fogsort amit minden nap ki kell venni, illetve reggel visszatenni, hiszen még csak 28 éves vagyok, de azért az árak is kérdésesek.
  Mennyi fogat lehet egy alkalommal kihúzni?
  Mindig féltem a fogászati kezelésektől, hiszen a lidocainra immunis vagyok, egyáltalán nem használ. Úgy hallottam vannak alternatív lehetőségek is, hogy ne érzéstelenítés nélkül kelljen végigcsinálni az egész folyamatot. Melyek ezek a lehetőségek? Illetve mennyi idő alatt lehet teljesen készen a felső fogsor?
  Nagyon szépen köszönöm válaszát!
  Tisztelettel : Evelin

  #48205 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Evelin!
  Teljesen fogatlan állcsont esetén implantátumok rögzítése javasolt. Amennyiben a helyzet megfelelő, akár 4 implantátum is elegendő állcsontonként.
  A lidocain-on kívül természetesen vannak más érzéstelenítő anyagok, melyek jóval hatékonyabbak, így a beavatkozás fájdalommentesen végezhető el.
  Az implantátumok csontosodási ideje általában 3 hónap, ezen idő alatt ideiglenes fogpótlás viselhető, így nem kell tartania az előnytelen megjelenéstől.
  A fenti információk természetesen csak tájékoztató jellegűek, mindenképp javasoljuk a személyes konzultációt, mely során implantológus fogorvosunk részletesen ismerteti az eljárást és írásos kezelési tervet készít Önnek.
  Hívjon minket bizalommal a 06 80 111 000 telefonszámon!
  Minden jót kívánunk!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Teljes felső fogsor
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft