tejfog szuvasodik

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23701 Reply
  Subai Kata
  Vendég

  Másfél éves kisfiam felső,első fogai elkezdtek a tövüknél szuvasodni. Ahová elvittem fogászat, nem kapott kezelést, mert „Úgyis megenné” a fluoridos gélt. Önök mit javasolnak? Nagyon gondos fogmosás és cukormentes italok itatása esetén van remény a további romlás megállítására?
  Köszönettel: S. Kata

  #23707 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kata,
  Léteznek speciális a gyermekfogászat által alkalmazott lakkok, melyek hatásos segítséget nyújthatnak ezekben az esetekben. Természetesen ezek alkalmazása függ a szuvassàg mértékétől is, de alapvetően hatásosak a megtisztított felületeken, fognyakon stb.
  Érdemes alaposan ügyelni a szájhigiènére, az apróság fogainak ápolására, tudjuk ez nem egyszerű feladat. A szuvassàg terjedése csak orvosi segítséggel valósítható meg, de nem árt ha a fogakra káros édes és savas ételek, italok fogyasztására odafigyelünk. A tejfog fontos a babának, helyfenntartó szerepe végett pedig kiemelt prioritással bír megóvásuk.
  Üdvözlettel

  #23711 Reply
  Subai Kata
  Vendég

  Köszönöm a választ. Ezek szerint érdemes lenne időpontot foglalni Önökhöz? Esetleg próbáljak meg egy fotót küldeni, hogy ne kelljen hiába fáradnunk, ha mégsem tudnak segíteni?

  Köszönettel: S. Kata

  #23713 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Kata,
  Hiábavaló fáradozás nincs nálunk. 🙂
  Örömmel segítünk. Jelentkezzenek be hozzánk és segítünk a problémájukon.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: tejfog szuvasodik
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft