Tanács kérés.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23430 Reply
  Gál Ferencné
  Vendég

  Üdvözlöm Tündi vagyok.
  Szeretnék érdeklödni hogy középen fent a két nagy fogamnál jobbra a következó fogam nagyon vékony és már ilyen szürkés, és fáj ugyanugy a melette levő jobbra ici pici fog maradt . Ezt a két fogamat szerette volna egy fogorvos megcsinálni potlást akart rá tenni. Elsőnek megegyeztünk az árban. Nem volt pénzem rá, visszamentem kb 6 honap mulva, karácsony elött. Mérgesen közölte pár száz ezer forintal drágább lesz mert ő az egész felsősort 1 rosz bal oldali fogam miatt amit ki idegelt,( betömte már kétszer, de megint ki esett félö tudja mit csinál?? Vagy csak azért hogy mindig fizessek?? ) az egészet felül meg csinálja. De én nem akarom, és nem tudok fizetni ennyit. Azon kivül ö nem vállalja csak a két fogam ráhuzását a fö fogra, mert 1-2 évig lesz jó utána csinálhassa ujra, ő nem pereskedik stb. Nos szeretném tudni így van -e és menyit lehet kérni érte??? Most néha fáj, de valami olcsó és használható megoldás kellene, igy csunya is, és rosszabb is lesz. Köszönöm a válaszát ami sürgös lenne.

  Tisztelettel Tündi

  #23442 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Tündi,
  Elmondása alapján, röntgenfelvétel hiányában feltételezi tudjuk, hogy az érintett fogakban nagymértékű károsodás történt. Egy kiterjedt foganyaghiány esetén előfordulhat az, hogy a helyreállítás csak a szomszédos fogak felhasználásával valósítható meg. Továbbá könnyen elképzelhető, hogy az állapota a két találkozó között fél év alatt jelentősen romlott. A szakorvosa véleményét figyelembe véve, a hosszú távú és biztonságos megoldást javasolta Önnek.
  A fog fájdalmát mindenképp kezelni javallott. Ugyanakkor javasoljuk, hogy beszéljen kezelőorvosával, ossza meg vele gondolatait, hátha van lehetőség egy szintén biztonságos mindkettőjük által elfogadható kompromisszumos megoldásra.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Tanács kérés.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft