szuvas gyökér

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #28820 Reply
  Galaczné Adrien
  Vendég

  Üdvözlöm!
  Olyan problémám lenne, hogy a fogorvos kb fél éve betömte a fogamat sajnos rosszul. Elkezdett a gyökere felé szuvasodni. Ez úgy derült ki hogy a fülemre ráhúzódott a gyulladás és 2 antibiotikumos kúra után is még voltak problémák . Sőt a mai napig érzem hogy fájdogál. Idővel kiderült és pár röntgen után szembesültünk a ténnyel , hogy a fogam ami problémás lett az megrontotta a másik fog gyökerét is .Ami most még mindig fájdogál.A problémás fogat felfúrta , ki idegelte és betömte….úgy tűnik , hogy az most jó. De a másik fogam amit megrontott a problémás fog az még mindig fáj és sugárzik a fülemre folyamatosan,ezt is ki idegelte de nem tudom, hogy mi lesz vele. Valószínűleg be akarja majd tömni rendesen mintha nem lenne vele baj. Viszont még mindig fáj a fülem miatta. Kérdésem az lenne , hogy ilyenkor mit lehet még tenni ilyen estbe ? meg lehet még valahogy menteni a fogamat? vagy lehet hogy húzás lesz a vége? vagy ha betömi akkor a szuvas gyökér mit csinál az ínybe? Lehet hogy további problémákat csinál nekem és folyamatos gyulladásban lesz a fülem miatta?
  Felső fogsor 4-5 fogak a bal oldalon.A doktornő szerinte nem szabadna fájnia a fülemnek tőle de oda sugárzik ki a fájdalom. Sajnos a röntgen szerint nagyon mélyen benne van az arcüregembe a gyökér ez lehet a baj.
  Válaszát előre is köszönöm
  üdvözlettel : Galaczné

  #28833 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Galaczné,
  A gyökérkezelés nem minden esetben zajlik probléma mentesen, van hogy a folyamat elhúzódik. A panaszosság esetén ismételt diagnosztikai vizsgálat esetlegesen egy antibiotikus terápia lefolytatása jöhet szóba. Illetve érdemes lenne a füll orr gégészeti szakrendelésen a hallójárat vizsgálatát is kérnie. Ezt követően ha a fog továbbra is panaszos, és a diagnosztikai vizsgálat sem mutat eltérést a fog eltávolításra kerülhet, melyet a fenti problémák miatt szájsebészeten javallott végeztetni.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: szuvas gyökér
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft