szomszédos fog fáj

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #49552 Reply
  Judit75
  Vendég

  Tisztelt Szakértők!

  6 napja volt jobb oldali alsó 4. fogam húzása. A gyökere beletört, azt ki kellett vésni. A fogam helye szépen begyógyult, össze is van varrva, vérdugó benne, szedtem antibiotikumot, fájdalomcsillapító nem kellett.

  Azonban a mellette lévő fog tövében nyomást, feszülést érzek, illetve ez a fog kocogtatásra érzékeny lett, ha összeérintem a felsővel vagy próbálok rágni rajta akkor is érzékeny.
  Sajnos a húzás óta érzem ezeket… Hogy lehet kideríteni, hogy ezek a fájdalmak önálló fájdalmak a 3. fogamban vagy pedig a foghúzás miatt következtek be?Mennyi esély van rá, hogy elmúlik?
  Előre is köszönöm a választ.

  #49567 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Judit!

  Látatlanban nem tudjuk megállapítani, hogy a szomszédos fog sérült-e a beavatkozás következtében. Komplikált fogeltávolítások esetében előfordulhat, hogy jobban megviseli a szervezetet a regeneráció, tovább marad fájdalmas, érzékeny a terület.
  Amennyiben panaszai napok múltán sem szűnnek, javasoljuk, hogy keresse fel fogorvosát, aki meg tudja vizsgálni a fogat, szükség esetén röntgenfelvétellel tudja diagnosztizálni azt.

  Mielőbbi jobbulást kívánunk! 🙂

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: szomszédos fog fáj
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft