szinte az összes fogam tömött, 38 évesen.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23251 Reply
  Nagy Nikolett
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  A terhesség előtt is voltak rossz fogaim, azokat tömettem, a szoptatás miatt vashiány lépett fel és állítólag ez is okozta a fogaim kilyukadását. 12 fog van fölül, alul pedig 11…a felső sorban mind tömött, alul pedig csak 4 nem.
  Az ínyem mindennap vérzik, a fogmosáskor. Egy felső korona mennyibe kerülhet, ami tartós és nem drága?- minimálbérből élő anyuka vagyok…
  Az első csiszolástól az eredményig mennyi nap telhet el, azaz mennyi idő lenne a felső fogsorom rendbehozatala?

  válaszát köszönöm!

  #23264 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nikolett,
  Egy fémkerámia (porcelán) korona ára 30.000,-Ft-tól kezdődik. És egy felső fogsor elkészítése körülbelül 1 hét. Konkrét ajánlathoz, vizsgálatok szükségesek, hiszen egy híd elkészítésének lehetnek egyéb olyan költségei, mint pl. gyökértömés, csapberagasztás stb, melyek az összköltséget befolyásolják.
  Ugyanakkor az Ön esetében javasolnék egy röntgen diagnosztikai és fizikai vizsgálatot, ugyanis az ínyvérzés, mint minden napos probléma egyáltalán nem elhanyagolható. Mindenképpen végére kellene járni, mi okozza a problémát, és mivel orvosolható, hiszen ez is vezethet a fogak romlásához, illetve egyéb olyan paradontológiai problémákhoz, melynek akár súlyos következményei járnak.
  Első körben a fogínyvérzés megszüntetését javasolnám, majd eztán lehetne belekezdeni egy fogászati esztétikai rehabilitációba.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: szinte az összes fogam tömött, 38 évesen.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft