szájvíz

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #15670 Reply
  Vanda
  Vendég

  Üdvözlöm!

  Érdeklődnék, van-e tapasztalata a Listerine advanced white szájvízről. Elég megosztó véleményeket olvastam a márkáról, jókat és nagyon rosszakat egyaránt, így nem tudom, ki merjem-e próbálni, de érdekelne a fehérítő hatása.

  Ajánlott két fehérítő terméket egyidejűleg használni? Jelenleg Blanx fogkrémet használok, nem okozhat gondot, ha mellette elkezdem a fent említett fehérítős szájvíz használatát?

  Válaszát előre is köszönöm.
  Üdv.
  Vanda

  #15676 Reply

  Kedves Vanda!

  Két, kereskedelemben kapható, fogfehérítő terméket lehet egyidejűleg használni, de azt tudnia kell, hogy tényleges fogfehérítést csak fogorvos által alkalmazott, vagy otthoni használatra rendelt termékkel érhet el!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

  #15718 Reply
  Kis Rozália
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos!
  2,5 hete három fogamat húzták ki szájsebészeten egy oldalról ( 2 örlő fog és egy bölcsesség fog). Szépen gyógyult, azonban a második héttől egy nagyon erős nyálkahártya gyulladás indult, a kihúzott oldalnál az arccom belső olalán. azóta is tart. Vettem Corsodilt, van Tantum Verde spray-m, mosom rendszeresen a fogaimat, a sebek begyógyultak, illetve elkezdett valami fehér lepedék lenni a bölcsesség fogam sebében, azt is varrták és varratszedéskor is megdícsértek, hogy nagyon szépen gyógyul. Akkor nem láttam semmit ott, mostanában látom ez a fehér lepedéket. Fáj az arcom belső oldala, széles, fehéres csík van halványan rajta ami szúr is ha nagyra nyitom a szám. Valami olyan gyulladás lehet, amire ezek a sima patika szerek sz…t nem érnek. 3 hétig szedtem antibiotikumot, lehetséges hogy valami gombás fertőzés ez?
  Most nem tudok visszamenni szájsebészetre, ügyeletre tuti nem megyek ilyennel, ezért kérem a tanácsát, milyen ecsetelőt javasol?

  #15725 Reply

  Kedves Kis Rozália!

  A fehéres csík lehet, hogy a sebgyógyulás során megjelenő sejtek tömege, d az is elképzelhető, hogy bizonyos felületen szabaddá vált a csontfelszín.
  Klórhexidin tartalmú ecsetelők alkalmazása javasolt! Amint lehetősége lesz kérem, mielőbb keresse fel a fogakat eltávolító kezelőorvosát!

  Mielőbbi jobbulást!

  Üdvözlettel:
  Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: szájvíz
Saját információk:




Item added to cart.
0 items - Ft