Szàjsebèszeti foghùzàs fogpótlàs

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23765 Reply
  Krisztina
  Vendég

  Tisztelt Dr. ÙR!

  Nem egyszerű a törtènetem. 34 èves vagyok szìvműtèt előtt allok ezert 7 fogamat huztak ki. Az elsőt altatas nèlkul elso fog nem tudom pontosan hanyas.. de nem nagy fog volt megis 3 orankeresztul huzta mire szolt a szajsebesznek es o szikevel felvagta kivette osszevarta. Majd ra kovetkezo heten azaz ehet kedden altatasba kihuztak a tobbi 6-ot felul egy bolcsesseget es egy ragot jobb oldalt fentket hatso ragot itt megnyilt az arcureg a szajureggel. Illetve jobb also hatso orlofog es elorebb a 4est talan. Amoxocillin 500 mg szedek illetve napi 4×2 500mg-os paracetamolt es 4×2 200mg-os iborufent. Ammennyire tudom mosom es ez langyos sos vizzel ovatosan fertotlenitem. Kedden lesz kontroll de azt hiszem a felso jobb ahol megnyilt beggyulladhatot nagyon piros gyogyulni nem latom tele van varrassal a verzescsillapito parnak aprankent esnek ki. Illetve az faj meg nagyon amit 3 oran keresztul kinoztak.. Enni nem igazan tudok max par kanal levest..Skociaba elek.. nem tudom esetleg tudok valamit tenni a fajdalom csillapitasra ? Illetve az lenne a kerdesem hogy a fogpotlos mwnnyi idot vezz igenybe? Mert 2 hetes idoszakokra tudnek haza menni.Elore is koszonom a valaszat! Elnezest az ekezet nelkuli irasert de jelenleg is meg a korhazba vagyok itt es telefonrol irtam.
  Koszonettel.

  #23786 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Krisztina,
  Jelen esetben a tapasztalat tünetek teljesen normálisak, a gyógyszereit szedje javallat szerint, fokozottan ügyeljen szájhigiénéjére.
  A foghúzásokat követően minimum 6 hétig nem javallott a pótlás elkészítése. Ha ezt követően állapotát tisztázva egyeztet egy rendelővel, akkor akár itthon Magyarországon is elkészíttetheti a pótlást, tekintettel arra, hogy Önnek milyen elképzelése van.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Szàjsebèszeti foghùzàs fogpótlàs
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft