szájsebészet

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #18572 Reply
  H. Zoltán
  Vendég

  Szép Napot Kívánok!

  Olyan kérdésem lenne, hogy januárban foggyökércsúcs rezekciót hajtottak végre rajtam, mert a gyökértömést túltöltötték. Eddig lényegében tünetmentes voltam, azonban az elmúlt héten nehéz fizikai munkát végeztem és egy minimálisan bedagadt az arcom, majd csináltattam egy röntgenfelvételt és az orvosom elmondta, hogy egy minimális túltöltés sajnos még mindig maradt az operáció helyén, így megint fel fognak nyitni. A fogam egy kicsit szenzitívebb nyomásra, mint a többi.
  Adott egy beutalót az egyik szájsebészetre, de ott csak 1,5 hónap múlva tudnak fogadni. Nagyon stresszes lesz az áprilisi hónapom, mely megköveteli a majdnem 100%-os egészségügyi állapotot.
  Hogyan tudnék legjobban odafigyelni az állapotomra, tudom, a Dalacin sokat segít, de nem élhetek másfél hónapig antibiotikumon.
  Nagyon Szépen Köszönöm a Segítségét!
  Tisztelettel:
  H.Z

  #18580 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Zoltán!

  Mivel a gyulladás viszonylag zárt térben zajlik, ezért csak a felnyitás és tisztítás fogja igazán megoldani a problémát . Én sem javaslom a dalacin szedését hosszabb ideig . Ami talán segíthet, hogy addig míg eljön a műtét napja, egy fogorvos kiszedi a gyökértömést, és a fogon keresztül juttatja el a gyógyszeres terápiát a problémás területre. Majd a műtét előtt pár nappal behelyezi a friss gyökértömést.

  Üdvözlettel Sanoral Fogászati&Szájsebészeti Klinika

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: szájsebészet
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft