Szájrák

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #48820 Reply
  Benedek Dávid
  Vendég

  Lehetséges, hogy szájrákom van?

  Az utóbbi időben borzasztóan sokat stresszeltem, hogy vajon szájrákom lehet e.
  Az egész egy kemény dudorral kezdődött a nyelvem alatt bal oldalt, sokat kutakodtam az interneten es kiadta, hogy ez bizony a rák jele lehet.
  Bepánikoltam és elmentem egy fogorvoshoz, akinek megmutattam és ő annyit mondott rá, hogy ez egy egyszerű nyálkő, amit ki kell szedni.

  Egy darabig sikerült megnyugodni, de aztán tovább kutakodtam a számban, lámpával és találtam igen érdekes dolgokat. A nyelvem aljan jobb oldalt bőrszínű kinövések nőttek, hatul a torkomban szintén kinovesek

  Majd a nyakamat elkezdtem tapogatni, hogy találok egy rajtuk valami dudort, nyirokcsomó megnagyobbodást ami rákra utalhat. Sokszor benyúltam a nyaki izmám alá, az állkapcsom alá is. Ezek hatására vagy nem tudom mi miatt de elkezdett fájni a nyakam, mintha a nyelőcsövem fájna vagy én nem tudom.

  Mi lehet ez? Remélem nem valami komolyabb rosszindulatú betegség.

  23 éves vagyok!

  #48825 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dávid!

  Kérjük nyugodjon meg, vélhetően az első orvos látta volna az elváltozásokat, ha azok valóban jelen lennének a szájüregében. Mégis a saját megnyugtatása érdekében javasoljuk, hogy látogasson el ismét egy fogorvoshoz, aki átvizsgálja az egész szájüreget és megbízható diagnózist állít fel Önnek.

  Minden jót kívánunk!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Szájrák
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft