rossz fogak

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #11642 Reply
  Scheller Renáta
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/Nő!

  25 éves vagyok, több gyökérkezelt fogam van egyikből kiesett a tömés, és a rendszeres fogmosás ellenére újabb romlást fedezek fel az eddig egészséges fogaimon is. Szeretném rendbehozatni őket. Ay anyagiak számolgatása közben arra jutottam, hogy kifizetődőbb teljes, új műfogsort készíttetnem, mintsem a meglévőket javítgatnom. Mit gondol erről?

  #11646 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Renáta!

  A véleményem az, hogy még nagyon fiatal a teljes vagy akár részleges műfogsor viseléséhez. Az eredetinél egyébként sincs jobb, tehát mindig az igazi fog megmentésére törekszünk. A fogászat sajnos anyagi kérdés is ezt belátom természetesen, tehát látni kellene, hogy a rossz és az ép fogak hogyan helyezkednek el és akkor kitalálni az optimális megoldást.
  Üdvözlettel, Vdent

  #11648 Reply
  Scheller Renáta
  Vendég

  Köszönöm a válaszukat!

  #21141 Reply
  Berecz Bence
  Vendég

  Tisztelt doktor úr/nő
  16- éves vagyok és a fogaim eléggé rosszak. Hátul fog pótlást kellene csináltatni. Lehet ilyen idős korban? Mert amik vannak rágó fogaim mind le van törve. Csak anyagilag nem állunk úgy hogy meg csináltassuk mi a megoldás?

  #21153 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Bence!

  Az OEP által finanszírozott fogászaton a gyökérkezelés és tömések mind 100%-osan támogatott kezelések. Ezekkel a terápiákkal meg lehet előzni a mostani állapot súlyosbodását. Javaslom, hogy ezt mindenképp vegye igénybe. Amely fogakat meg lehet menteni, mentsük.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: rossz fogak
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft