Röntgen

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
  • #25372 Reply
    Valentina
    Vendég

    Kedves Fogorvos!
    Azt szeretném kérdezni,hogy mennyire káros az ha a fogakat röntgenezik?Márciustól számitva 6 alkalommal röntgenezték a fogaimat.Ebből kétszer magán rendelőben, a többi a alkalommal pedig az állami fogászaton.A magánrendelőben digitális felvételt készitenek és ott ugy hallottam kevesebb a sugárzás,meg jobban is látszik a felvétel.Most megint kell mennem a fogászatra és amikor jelentkeztem azt mondta a nővér valószinü filmezésre is elküld majd a doktornő kb. egy hónapja voltam utoljára röntgenen akkor egy másik fogam miatt.Nem sok ez vagy nincs ok aggodalomra?
    Válaszát előre is köszönöm!

    #25378 Reply
    Fresh24 Dental
    Moderátor

    Kedves Valentina,
    A röntgenei száma valóban már kicsit soknak mondható. Rendelőkben protokoll, amennyiben a páciens még nem járt ott, és nincs fogászati kartonja, hogy készül röntgen felvétel. A diagnózis felállításához, illetve kontrollvizsgálatokhoz szükséges.
    Javaslom, amennyiben teheti kérje ki digitális röntgen képét e-mailen, melyet továbbítani tud azon rendelőnek, melybe a kezelését folytatja. Ezen esetekben a rövid időn belül készült röntgen felvételeket a rendelők elfogadják.
    Üdvözlettel:

    #25379 Reply
    Valentina
    Vendég

    Igen,köszönöm!Itt az a gond,hogy a gyökérkezelés folyamán az egyes fázisok után mindig kértek röntgen felvételt is és most kontrollra kell mennem,ahol gondolom megint elkerülhetetlen lesz a röntgen.

    #25386 Reply
    Fresh24 Dental
    Moderátor

    Kedves Valentina,
    A fogászat az Ön biztonsága érdekében protokoll szerint megfelelően jár el. Aggodalomra oka nincs.
    Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Röntgen
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft