Ritka, ám borzalmas erősségű fájdalom

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #22919 Reply
  Attila
  Vendég

  Tisztelt hölgyem/uram! Mi okozhatja azt, hogy egy fogam egyik este el kezd fájni, ami csak fokozódik és megállíthatatlan. Semmilyen hatóanyagú gyógyszer nem segít még a jól bevált Flector sem. Egy álmatlan éjszaka után reggelre elmúlik, és egy hónapig elő sem jön a fájdalom. Tudom fogorvoshoz kell forduljak, de nálam a hatalmas félelmem miatt ez nem egyszerű. Miért mindig kivétel nélkül este illetve kora éjjel kezd fájni a fogam? Köszönöm válaszát!

  #22933 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Attila,
  Többnyire a fogbélgyulladás okoz ilyen tüneteket, bár ott is szokatlan, hogy a fájdalom egy éjszaka után elmúlik, és hosszú ideig nem jelentkezik újra.
  Lehet a probléma más eredetű, Egy panoráma röntgen felvétel sokat segítene. A konzultáció a fogorvossal még semmit nem jelent. Az többnyire egy beszélgetés, készül egy röntgen felvétel, melyet a betegnek is megmutatunk, és a látottakat megbeszéljük. Része a fizikai vizsgálat is, amikor belenézünk a páciens fogában, de egy félelemmel küzdő betegnél, mindíg a beteg diktálja a menetet. Nem szabad félnie. Bár tudom, vannak keserű tapasztalatok. De tudom azt is, hogy nem ez a jellemző ma már a fogászatban. A kezelések fájdalommentesek, hatékonyak, a bajt pedig jobb megelőzni.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Ritka, ám borzalmas erősségű fájdalom
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft