rezekció

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17334 Reply
  Virág
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr/Doktornő!

  Egy hónappal ezelőtt műtötték a felső 1-es fogamat mivel a gyökérkezelés nem volt hatásos(pedig lézeres gyökérkezelésen voltam). Azóta nem fáj a fogam, viszont ha sokáig kocogtatom akkor elkezd kicsit fájni. Ez normális és betudható a gyógyulásnak és a műtétnek, vagy ez egy jel,hogy nem sikerült a műtét? A másik kérdésem pedig,hogy bölcsességfog tud e hajhullást okozni?
  Köszönöm válaszát!

  #17336 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Virág, igen előfordulhat, hogy a műtött fogad még érzékeny egy kicsit, de ha a műtét nem sikerült, az már kiderült volna. A bölcsesség fog számos tünetet képes okozni, olyanokat is amely látszólag nincs összefüggésben vele, többek között felelős lehet az említett akár diffuz hajhullásért is. Üdv, Vdent

  #17343 Reply
  Virág
  Vendég

  Írta,hogy ha a műtét nem sikerült volna annak lennének jelei. Mire gondolt? Fájna a fogam, esetleg jobban mint műtét előtt?

  #17351 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Nem csak kocogtatásra fáj, bedagad, gyulladttá válik.

  #17381 Reply
  Virág
  Vendég

  Az orromnál ha megnyomom fáj egy kicsit. A műtét miatt lehet ez vagy esetleg gyulladás miatt? Olyan előfordulhat,hogy a műtét csak második alkalomra lesz sikeres?

  #17384 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Virág, nehéz felelősséggel választ adni a kérdéseidre a nélkül hogy látnánk a műtét helyét. Amennyiben a panaszaid súlyosbodnak, vagy január végéig nem szűnnek meg, érdemes időpontot kérned a kezelő orvostól hogy ismét ránézhessen a fogra, vagy csináljon róla egy kis röntgent. Üdvözlettel, Vdent

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: rezekció
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft