rágó fogak implantátumos pótlása

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #30731 Reply
  Laci
  Vendég

  Kedves Fogorvosok!

  Ha hiányzik az egyik oldalon a két utolsó rágó fogam valami a négyes gyökér kezelt a hármas lyukas így hajlok ezek kihúzatására is.
  Ha valaki ezeket szeretné a fenti módon pótoltatni akkor nagy vonalakban kérhetnék erről információt mire lehet számítani? Gondolok arra hány fémet kell ilyen esetben beültetni, vagy nagyságrendileg mennyibe is kerül egy ilyen? Sok helyen láttam egyébként hogy a hetes foggal nem foglalkoznak ilyen téren.
  Köszönöm szépen a válaszát ami sokat segíthet hogy induljak el a fogaim pótlásában.

  #30736 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Laci,
  A hetes foggal még igen, a nyolcas foggal már nem. A fogakat lehet, egyenként pótolni, de hídban is gondolkodhatunk, melyek pillérei implantátumok. A fogpótlás tervezése előtt teljeskörű fogászati állapotfelmérés és fogászati CBCT diagnosztikai felvétel készítése, valamint annak kiértékelése előzi meg. Ezt követően tudjuk Önnel közösen megtervezni kezelési tervét, valamint elkészíteni árajánlatát.
  Javaslom fáradjon el hozzánk egy állapotfelmérésre és konzultációra, hogy konkrétan beszélhessünk a lehetőségeiről.
  Árainkat tájékoztató jelleggel honlapunkon megtalálja, illetve konzulenseink örömmel állanak rendelkezésére a +36706388583-as telefonszámon.

  #30742 Reply
  Laci
  Vendég

  Köszönöm a válaszát!

  Szerintem felkeresem önöket bár az egész folyamatot jövő nyáron tudnám csak elkezdeni amikor végzek a tanulmányaimmal.
  Viszont a hidas megoldás szimpatikusnak hangzik hiszen ahogy értem így kevesebb fémmel is elkészíthető a négy fog.

  Sokat olvasni arról hogy a húzás után az adott terület romlani szokott bár talán egy év a legkésőbb kihúzottól számítva még nem rontja annyira a beültetés esélyeit.
  Azt megtudná mondani hogy a beavatkozás előtt a maradék fogak húzását mennyi idővel érdemes elvégezni? Valamint hogy ezt meglehet oldani a körzeti orvossal vagy már ez is a beavatkozást végző rendelő feladata?

  Egyébként én állapottól függően először a rágó fogakat tervezem így cserélni (sajnos már egész fiatalon sok a gyökér kezelt fogam amik nem húzzák a végtelenségig) és ha azok megvannak jöhetnek az elől lévők.

  #30751 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Laci
  A fogak eltávolítását is bízza nyugodtan arra a kezelőorvosra, aki az implantaciot végzi. Ez történhet egyszerre is a fogbeültetéssel, és a kezelési tervben ütemezhető. Javaslom ily mértékű rehabilitációja esetén a konzultáció szerinti beavatkozások történjenek meg a szükséges időben és módon, lehetőleg egy adott orvosnál. (Fogaszatunkon fogbeültetéssel pótlások készítésekor az adott területet érintő foghúzás díjmentes)
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: rágó fogak implantátumos pótlása
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft