Rágás

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21833 Reply
  Norbert
  Vendég

  Kedves Doktor!

  Olyan panaszom lenne, hogy szombaton kezelték a bal felső 6-os fogamat. Igazából csak magas tömést kellett visszacsatolni. Azt mondták, ha nem múlik a fájdalom, menjek vissza. A fájdalom meglepetésemre már 1 nap után megszűnt, viszont azóta a bal felső 8-as tömött bölcsességfogam rágásra érzékeny, de kizárólag rágásra. Nem érzékeny hidegre, melegre, és rágás után is megszűnik, de zavar és nem tudom, hogy lehet-e köze ahhoz esetleg, hogy túl sokat csiszoltak a másikból és erre jut most nagyobb terhelés, valamint akkor nem ugyanúgy kellene-e fájnia, mint előzőleg a másik? Talán ráharaptam valamire és csak kivárjam, hogy ez megszűnik.Másik fogammal jártam úgy, hogy valamire ráharaphattam, ezért 1 hétig alig bírtam rágni.
  Egyébként erre a bölcsességfogamra, ami miatt írtam azt mondta 1 éve a doktornőm, hogy sok időtartamot nem jósol neki. De hangsúlyoznám, hogy kizárólag csak a rágás, harapás, ami problémát okoz.
  Nem szeretnék az Ünnepekre esetlegesen kialakuló fogfájást.
  Nagyon szépen köszönöm válaszát! Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok!
  Üdvözlettel: S.Norbert

  #21834 Reply
  Norbert
  Vendég

  Elnézést vissza „csiszolni” akartam írni.

  #21841 Reply
  Sanoral Klinika
  Felhasználó

  Kedves Norbert!

  Nem hiszem, hogy a terhelés, hisz elég hátul van. Inkább helyi ínygyulladás okozhatja. Javaslom, hogy fokozza a nehezen elérhető bölcsességfog tisztítását, arra javul -e.

  Üdvözlettel Sanoral Klinika

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Rágás
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft