Próbléma

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #17473 Reply
  Tóth András
  Vendég

  üdvözlöm!!

  Én mikor voltam fogóvósnál most nevet nem mondok te azok a percek gyötrelmesek voltak szép szóval fejezném ki magamat egy bolond volt.Ezután mikor kijöttem megfogadtam hogy soha többet nem megyek fogorvoshoz.Egyszóval nagyok félek tőle mert a régi emléket nem tudom elfelejteni.Pedig el kellene menni de nagyon félek,előfordul hogy húzás vagy ki kell idegelni a fogat.Néztem róla videót mert nem tudtam megállni hogy ne nézzem meg és elkeserítő mert így még jobban nem merek elmenni a látvány véget.Olyan kérdéssel fordulok önhőz hogy a mai technológiával mennyire fájdalmas mint húzni mint tömni mint idegelni?Mivel annyira félek és nem igazán tudom magam rá venni.Hogy tudna rávenni hogy menjek el?Illetve mennyire fájdalmas ezek a beavatkozások?Válaszát előre is köszönöm.Köszönöm hogy tudott rám szánni pár percet!!!!!

  #17476 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves András, máris jó úton haladsz mivel foglalkozol a kérdéssel. Meglepődnél ha ma beülnél a fogorvosi székbe, mert első helyek között szerepel az igények sorában, hogy a kezelés fájdalom mentes legyen. Szóval a szurin kívül semmit sem érzel majd, de pl mi azt is helyi fájdalom csillapító zselé bedörzsölése után adjuk.

  A kezelések gyorsak és professzionálisak, az orvosok figyelmesek a magánrendelőkben. Elég egy kisujj mozdítás és máris megáll a munka, hogy pihenj és hogy tisztázzátok hogy mit érzel. Az asszisztens Rád figyel és minden körülötted forog a Te igényeid szerint. Ha végeztetek mindennel, bánni fogod, hogy csak ennyi mindent kellett csinálni a szádban. Szóval NE habozz, úgyis meg kell csinálni, minél hamarabb annál jobb. Szurkolunk. Vdent

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Próbléma
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft