Nyom a fogam

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24121 Reply
  Csaba
  Vendég

  Üdvözlöm,

  Egy hete lett két felső rágófogam fehér töméssel betömve. Azóta érzem hogy olyan mintha nyomna a fog, nincs nyilaló fájás és nem is elviselhetetlen de zavar mert valamit érzek nem stimmel. Alapból vissza kellett mennem mert az egyik tömés magas volt, de utána sem múlt el ez az érzés, éjszaka is van hogy felkölt és olyan tompán de fájnak a fogaim.
  Visszamentem az orvoshoz aki megkopogtatta hidegre megnézte hogy reagál, azt mondta minden normális. Nekem azóta is éjszaka fáj picit és nyom a fog. SOKKAL jobb már egy hét elteltével is de érzem hogy olyan mintha seb lenne a fogam alatt úgy sajog. Lehet hogy én érzékeny vagyok és még egy hét elteltével is fájhat a fogam picit? Köszönöm a választ előre is.

  #24128 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Csaba,
  A magas tömés okoz ilyen tüneteket, mely a helytelen artikulálás eredményeképp alakul ki. Előfordul, hogy a korrigálás után a fog megnyugszik, de van, hogy továbbra is panaszos marad.
  Javaslom menjen vissza fogorvosához, készítsenek egy röntgen felvételt, hogy kizárhassanak egyéb problémát, és ha nincs más állítsák be az optimális harapási magasságot.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Nyom a fogam
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft