Nem hat az érzéstelenítő

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #43321 Reply
  Bence
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr!

  Van egy bölcsességfogam, ami kicsit szuvas. Nem panaszos, kicsit érzékeny ha nagyon hideget iszok.

  A körzeti fogorvosom kifúrta, de nem tudta elvégezni a tisztítást, mert érzéstelenítés után is éreztem ahogy fúrta. Ő azt javasolta, hogy akkor szájsebészeten húzassam ki.

  Elmentem egy magánrendelésre, ahol megnézték és panoráma röntgent is csináltak. Azt mondta a doktornő, hogy nem látja indokoltnak a húzást, mert a szuvasodás nem vészes.

  A következő alkalommal doktornő megpróbálta kitisztítani, viszont neki sem sikerült mert a két érzéstelenítő ellenére is éreztem ahogy fúr. (Az érzéstelenítő hatott. A nyelvem végét sem éreztem.) Doktornő szerint nincs gyulladás a fogon. Biztos ami biztos előtte 3 napig szedtem Cataflamot a doktornő tanácsára, hogy ha kicsi gyulladás is van rajta, amit nem lát, elmúljon.
  Azt mondta lehet, hogy stresszes vagyok, vagy nagyon rástresszeltem, hogy most sem fog hatni az érzéstelenítő és emiatt nem is hatott.

  Tanácstalan vagyok, mert már lassan egy hónapja ideiglenes tömés van benne és nem akarom hogy emiatt romoljon a fog állapota.

  Doktor Úr mit javasol ilyen helyzetben? Mi okozhatja, hogy fájdalmas a fúrás érzéstelenítés mellett? Nem volt még ilyen tapasztalatom, pedig már pár fogamat tömték. Kihúztatni nem szeretném ha nem muszály.

  Előre is köszönöm a válaszát.

  Tisztelettel

  Bence

  #43369 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bence,
  Az, hogy érzi, ahogy dolgoznak a szájában lehetséges, viszont a fájdalom mértéke a leírtak alapján nem meghatározható. Többéle érzéstelenítési mód létezik, javaslom egyeztessen kezelőorvosával.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Nem hat az érzéstelenítő
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft