Mélyharapásra fogszabályzó.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #21393 Reply
  Baráth Aletta
  Vendég

  Üdv! Szeretnék fogszabályzót! Erre van lehetőség? Mélyharapásom van, ez miatt lehet fogszabályzóm?egyébként 14éves vagyok. A bölcsesség fogam kezd nőni, ez miatt ha felraknák kikell húzni? És a fogszabályozás mennyibe kerül?

  #21419 Reply
  Sanoral Klinika
  Felhasználó

  Kedves Aletta!

  Nehezebben lehet korrigálni, mint 8 évesen, de biztos lehet valamit javítani rajta. Ez mind a státusztól függ. Igen, a bölcsességfogakat legkésőbb közvetlenül a fogszabályzó levétele után ki kell szedni. A fogszabályzónak van egy ára(ami függ a típustól) , valamint a havonkénti aktiválásnak, majd a leszedésnek, és a terápiát követő fix vagy kivehető retainer-nek. Az ár megállapításához szükséges 2 irányú röntgen, státuszfelmérés, anatómiai lenyomat és szakorvosi tervezés. Ez igen bonyolult folyamat, úgyhogy javaslom a konzultációt.

  Szeretettel várjuk!
  Üdvözlettel Sanoral Klinika

  #34224 Reply
  Bálint
  Vendég

  Tisztelt Doktor úr/nő!

  32 éves férfi vagyok. Sajnos igen erőteljes mélyharapásom van. Az alsó fogsorom szinte teljesen a felső mögé megy. Még nagyobb problémát nem okozott, de érzem, hogy az alsó fogak rágás közben elérik a felső fogak íny részét illetve a szájpadlást.
  A kérdésem az lenne hogy erre létezik valamilyen olyan megoldás amit nem szükséges csak éjszak hordani. Láttam a neten olyan eszközöket amik olyanok mint egy fogvédő és csak éjszaka kell őket beteni, viszont nagyon megoszlóak a vélemények róluk. Sajnos több százezer forrintos megoldást nem tudok megengedni magamnak.
  Előre is köszönöm válaszát.

  Tisztelettel: Bálint

  #34239 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bálint,

  Problémájára vélhetően van megoldás, viszont első körben nem feltétlen fogszabályozó kezeléssel kezdenék. Ahhoz, hogy konkrétan és hitelesen tudjuk tájékoztatni lehetőségeiről állapotfelmérésre lenne szükség, és egy szakorvosi konzultációra. Lehet, hogy problémájára a harapásemelés is megoldást jelenthet, természetesen, hosszabb folyamat, többszöri kezelést igényel, mint általában. Ezen túl a harapási rendellenességek kezelésére többféle módszer is létezik, mely folyamat komplexebb annál, hogy az itt pár sorban ismertethető legyen.
  Amennyiben gondolja örömmel állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Mélyharapásra fogszabályzó.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft