Magas tömés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #24083 Reply
  Dea
  Vendég

  Tisztelt Fogászat!
  Ha a gyökérkzelet fogamon kicsit magasra van hagyva az ideiglenes tömés az problémát okoz ha még néhány napig a következő időpontig igy marad?Összeharapásnál tapasztalok kis érzékenységet.Ha nem azon a felén eszek vagy nem érnek össze a fogaim akkor nincs gond.Lehet nem az ideiglenes tömés okozza ,mert tapasztalok fájdalmat az arcomban is,meg nincs is teljes mértékben kikezelve a fog.Azért gondoltam a tömésre is,mert mondta a doktornő harapjak össze és ahogy összeharapok úgy fog megszilárdulni az ideiglenes tömés.Csak simán összekellett harapnom nem helyezték oda azt a papirt,meg fúróval sem igazitotta utána a tömést.
  Válaszukat előre is köszönöm!

  #24092 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Dea,
  Az ideiglenes tömés óvja a fogat, de ha magasnak érzi akkor jelezze kezelőorvosának, aki könnyedén korrigál rajta. A fájdalma valószínűleg abból ered, hogy a foga nincs kikezelve teljesen. Az ideiglenes tömés kémiai kötésű anyag, nem az összeharapástól szilárdul, de tény, hogy az összeharapás beállítja annak megfelelő magasságát, és a felesleg könnyedén eltávolítható. Az IT-t nem szokás artikulációs papírral ellenőrizni. Megvárhatja a következő időpontot, de ha panaszai súlyosbodnak soron kívül keresse fel orvosát.
  Üdvözlettel:

  #42429 Reply
  Beáta
  Vendég

  Jónapot. Kedves doktorúr/nő. Magas lett az ideglenes tömésem. Ha eszek akkor érzem hogy magas mert össze kocan a fogamal. Le kophat még? Válászát köszönöm szépen.,

  #42479 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Beáta
  Az ideiglenes tömés kopik, málik. Annak korrekciója problémamentesség esetén nem szükséges.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Magas tömés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft