Lüktető, érzékeny implantátum

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #50719 Reply
  Maggie
  Vendég

  Kedves Fogorvos!

  Júniusban lett beültetve az implantátum, majd szeptemberben az ínyformázó. Ezt megelőzően több műtétem volt, mivel a fog valamikor rezekált volt és begyulladt az íny, – küret, rezekció, tisztítás, majd kihúzattam, mert áttörte az ínyemet a varrat helyén a pus, és igen rosszul éreztem magamat. Sajnos az ínyformázó behelyezése utáni varratszedésnél már fájdalmasabb volt a korábbi varratszedésekhez képest, azóta lüktet, érzékeny az implantátum környéke, a ki- és becsavarások nagyon fájdalmasak voltak és ismét áttörte a pus az implantált rész és a fogam között az ínyt. 4-féle antibiotikumot kaptam eddig, mert időközben váladék nélküli arcüreggyulladásom is lett. A legutóbbi AB szedés után valamelyest csökkentek a tünetek, de nem múltak el teljesen, és újrakezdődött az arcüreggyulladás és az implantátum környéke is érzékeny. Az ínyem horpadt. Jelenleg ki van szedve az ínyformázó.

  Már egy másik fogorvos megnézte az elkészült felvételeket, szerinte ki kell szedni az implantátumot.

  Kérdésem: Mennyi idő alatt gyógyulhat a terület, egyáltalán meggyógyulhat-e beavatkozás nélkül, esetleg ki kell szedni az implantátumot?
  Esetleg lehet-e tisztítani és csontot pótolni az implantátum mellett?
  Kétségbe vagyok esve. Keresnék egy fogorvost, aki megnézné a CT-felvételemet DetView programban.

  Köszönöm.

  #50725 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Maggie!

  Mindenképp látnunk kellene a CT felvételt és a szájüreget a helyzet megítéléséhez, kérem, hogy foglaljon időpontot személyes konzultációra fővárosi rendelőnkbe a +36 70 327 4682 telefonszámon!
  Amennyiben nem budapesti, úgy vidéken három helyen, Miskolcon, Nyíregyházán és Hajdúszoboszlón állunk rendelkezésére. Rendelőink elérhetőségeit megtalálja weboldalunkon: https://fresh24dental.hu

  Minden jót kívánunk! 🙂

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Lüktető, érzékeny implantátum
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft