lidocain érzékenység

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #23527 Reply
  Dömötör Nikoletta
  Vendég

  Üdvözlöm! Egy elég furcsa problémával fordulok Önhöz,amivel nem tudok mit kezdeni. Az elmúlt 2 fogászati kezeléskor az érzéstelenítő beadása után,nagyon rosszul lettem. Levert a víz,remegtem,szédültem,elsápadtam. A tegnapi után szintén. Ez az esti órákban volt. Ma reggel úgy ébredtem,hogy annyira szédültem,hogy szinte kiestem az ágyból. Egész nap így volt,úgy éreztem magam,mint aki altató vagy nyugtató hatása alatt van. Most délután 5 óra van és most kezdek úgymond jobban lenni,de még mindig szédelgek. Vérnyomásom rendben,semmi betegségem nincs. A fogorvostól sem tartok jobban,mint bárki. A kérdésem az lenne,hogy az érzéstelenítő okozhat e ilyez! Előre is köszönöm a segítséget!

  #23529 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nikoletta,
  Bár nincs információm az ön esetében használt érzéstelenítés módjáról és hatóanyagáról, de tapasztalatunk szerint a az érzéstelenítő beadása utáni állapota remegés, sápadság, hideg verikék, stb nem ritka jelenség.
  Az érzéstelenítésen túl sok más tényező (rendelő szag, hőmérséklet, stresz, éhgyomor….)együttes hatásának tulajdonítják.
  A késői tünetei nem illeszkednek az általunk ismert szövődmények közé.

  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: lidocain érzékenység
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft