Lézeres gyökér kezelés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #42746 Reply
  Koncz Enikő
  Vendég

  Tisztelt Cím!

  Jobb oldalt alul a második nagyőrlőfogamon és a második kisőrlőfogamon korona van. (3 tagú rögzített). 2020. júliusában lett feltéve a korona.
  A második nagyőrlőfogam gyökér kezelve lett, így lett a korona rátéve. Az egyik csatornát nem tudta kezelni, mert nem találta meg a doktornő. Hármat kitudott tisztítani.
  Igaz mondta a doktornő, hogy lehet idővel gond lesz vele, hogy egyet nem tudott kezelni, mármint a csatornát. Én vállaltam a felelősséget, hogy így is kérem rá a koronát.
  Pár napja a második nagyőrlőfogammal valami nincs rendben. Nem fáj, de érzem, hogy ott van.

  Érdeklődnék, hogy a lézeres gyökér csatorna kezeléssel esetleg az a csatorna kitisztítható-e, amit hagyományosan nem lehetett? Ha igen, hány kezelésre lenne szükség?
  Várom válaszát!

  Üdvözlettel: Koncz Enikő

  #42788 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Enikő,

  Látatlan a helyzet nem megítélhető. Szükséges diagnosztikai felvételt követően mérlegelendő a terápiás lehetőség, melynek első lépése a gyökércsatorna megkeresése. Vannak ma már konkrétan gyökérkezelésekre szakosodott klinikák, akiknek nagyon sok lehetőség/eszköz áll rendelkezésre a gyökércsatornák kezelésére. A terápia időtartamát a diagnózis határozza meg, melynek megítélése rendelői körülmények között lehtséges.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Lézeres gyökér kezelés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft