lazuló fog..

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #22830 Reply
  Thomaidisz Tamásné
  Vendég

  Kedves dentál Partner..
  Egy ideje észrevettem kb-1-2 hónapja hogy az első két fogam lazább..az egyiket jobban tudom mozgatni a másikat kevésbbé…már arra is gondoltam hogy az alpos fogmosás az oka napi 3-szori erős dörzsölés.. szájvizet is használok…fájni nem fáj..az inyem nincs begyúlladva…mi okozhatja…használok sós vizes öblögetést és szájvizet…remélem nem genetikai öröklödés..mit tegyek…a fogorvosom eléggé..nem részletezem..magánorvosra nincs pénzem..pedig kellene csináltatnom jobb oldalon potlást ami már leeset..a többi még tart de lazulnak azok is…üdv Marianna Pest Megyéböl..

  #22843 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Thomaidisz Tamásné,
  A fog kilazulásának nagyon sok oka lehet. Hozzájárulhat az erős dölrzsölés, a helytelenül megválasztott fogkefe, de alapvetően kötőszöveti problémáról beszélünk.
  Javasolnék Önnek mindenképpen egy átfogó vizsgálatot, hiszen ha jól értem amit ír, akkor egyéb probléma is adódik. Gondolok itt a problémás hidakra. Nyilván itt is vizsgálni kell a hidak lazulásának okát. Tanácsos ilyenkor egy átfogó szűrővizsgálatot végezni, melynek része egy panoráma röntgen felvétel is, amikor jól láthatóvá válik a csont, a fogygyökér, és a fogak állapota. A fogágyproblémák eredményesen kezelhetők ha időben kapjuk el őket.
  Üdvözlettel

  #22869 Reply
  Hujber Nikoletta
  Vendég

  Jónapot dental partner. 2 gyermek édesanyja vagyok. Allul az első 2 fogam iszonyuan mozog. Inyen szinte már nincs. Rendszeressen mosom a fogam nem erőssen. Félek hogy kiesik.

  #22877 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Nikoletta,
  Javasolnám a szakorvosi kezelést. Paradontológus szakorvost keressen, aki a fogágybetegségek szakorvosa, és a leghatékonyabb segítség lehet Önnek ebben a helyzetben.
  Üdvözlettel:

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: lazuló fog..
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft