Korona alatti fájdalom.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40654 Reply
  Németh Edit
  Vendég

  Fél éve hiányzó fog miatt készült egy alsó 3 db-os híd. Mindkét jó fog köszörülés után fájt, de az orvos feltette a hidat,mert a röntgen nem mutatott ki semmi problémát. Fájdalom nem szűnt, gyökérkezelte a fokakat. Továbbra sem szűnik a fájdalom. A korona alatt fáj az íny és a fogak is érzékenyek nyomásra, harapásra. Túl köszörülte a fokaka? Ki kell húzatnom őket?

  #40659 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Edit,
  Problémája diagnosztikai és szájüregi vizsgálatot követően orvosolható. Célszerű fogászati CBCT vizsgálatot készíteni, mely a jelenlegi leghatékonyabb diagnosztikai képet biztosítja a fog valós státuszáról, valamint a híd magassága, széli záródása, az ínyproblémák vizsgálata is szükségszerű
  Javaslom keresse fel fogorvosát, és kérje segítségét a továbbiakra tekintettel:
  Üdvözlettel:

  #40730 Reply
  Zsuzsanna
  Vendég

  Kedves Címzettek!

  Bal alsó egyik őrlőfogammal nem tudok rágni, terhelni semennyire, amikor őrölnék vele kalapácsszerű ütést érzek, igy ezen az oldalon nem tudok enni. A röntgen nem mutat gyulladást, a zománc irtó vékony és kivan a dentin, nincs lezárva a fog. A kérdésem hogy mi lehet a megoldás? Hogy lehet lezárni a fogat? A gyökérkezelés segítene e? Eddig nem kaptam rá megoldást iszonyatosan ideges vagyok emiatt es kinlodok, tudnak e ajanlani valakit aki segithet rajtam?

  Koszonom

  #40757 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsuzsanna!
  A fog precízebb diagnosztikájához szükség lehet CT felvétel készítésére is, melyet kiértékelve már kialakítható egy konkrét kezelési terv (pl. kompozit restauráció vagy korona felhelyezése).
  Látatlanban sajnos nem lehetséges a diagnózis felállítása, mivel azonban panaszai súlyosak, mindenképp érdemes továbblépnie a probléma megoldásának irányába. Készséggel állunk rendelkezésére, lépjen velünk bátran kapcsolatba a 06 80 111 000 telefonszámon!

  • A hozzászólás módosításra került: 3 years, 10 months telt el-Fresh24 Dental.
  #40976 Reply
  Zsuzsanna
  Vendég

  Kedves Fresh24!

  Voltam Önöknél és semmilyen megoldást nem javasoltak a problémára. Egy totál más fogat be kell tömni és mivel rég volt javasolt a fogkőeltávolítás. Mintha meg sem hallota volna az orvos hogy NEM TUDOK JUN.9 OTA BAL OLDALON ENNI AZ EGYIK KONKRÉT ÖRLŐFOGAMRA VALÓ HARAPÁSKOR TAPASZTALT IRTÓZATOS FÁJDALOM MIATT. Nem tenném szóvá ezt ha azóta felkeresett másik 3 hely közül tudtak volna segíteni valahol de semmi. Ha Ön kedves válaszoló foglalkozik ilyennel, kérem adja meg az elérhetőségét és felvenném Önnel a kapcsolatot. Előre is köszönöm.

  #40989 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Zsuzsanna
  Igyekszünk segíteni, kérem hívja kollégánkat a 06706388583, áll rendelkezésére
  Üdvözlettel

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Korona alatti fájdalom.
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft