Korona alatti érzékenység, implantátum probléma

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #20326 Reply
  Andrea
  Vendég

  Tisztelt Doktornő, Úr!

  Alábbiakban kérem szépen véleményüket.
  2015 novemberében készíttettem egy bal felső 3-7-es fogig terjedő hidat, fém korona porcelán borítással. 3,4, 7 fogakon rögzített.
  Februárig kínlódtunk vele, állítgattuk, akkor lett véglegesen felragasztva. (azt mondta a fogorvos, hogy nincs olyan állapot, ami indokolná a gyökérkezelést) Azt hittük hosszabb idő kell, hogy megnyugodjon. De sajnos a mai napig diszkomfortos, a rágás egyáltalán nem jó vele, ráharapásra fájdogál, nem erősen de kellemetlen, és mindig úgy érzem, ha pl a hetesre harapok, hogy befeszül. Vállas előkészítéssel készült és úgy érzem szépen felfekszik. Mégis félek tőle, hogy esetleg feszül és kimozdítja az amúgy is gyengécske fogaimat. Ilyen előfordulhat? Hogy lehet ezt kizárni?

  Másik problémám, februárban készült 3 implant egy db a híd alatt 6-os fog, a másik jobb oldalt alul 6-7 fog. Baloldalt az egyes helyén az ínyemen kis pukli volt, így oda be lett téve az ínyformázó még két hónapja, azt mondta az orvosom ez majd megoldja a gondom, mert a bacik így eltávoznak, eddig szabadon vándorolhattak. Jobboldalt majd most lesznek felhelyezve a formázók. A baloldali többször belobbant tisztára bedagadt az orcám, vörös volt az ínyem, és nem kellemes érzés. Szerintem ott igenis gyulladás van, az 5-ös fognál már műtét előtt is jeleztem, hogy olyan érzésem van, mintha ínynél szorítanák egy fogóval..Az ínyem több helyen vissza van húzódva, és koromat meghaladó ínysorvadásom van. Hogyan lehetne meggyőződni, hogy rendben mennek a dolgok? Az orvosom azt mondja szépen alakul, de bevallom, már teljesen odavagyok, egyrészt munkahelyet szeretnék váltani, és így elég nehézkes, hogy fogászati nyavajákkal állandóan dokihoz járok, véletlenül sem szeretnék eljutni heves fogfájásig, mert az kizárja a munkát. Plusz még a felső bal 1es is implantra vár, amit addig nem kezdünk el még ez nem zajlik megnyugtatóan. Ott viszont már sajna elég instabil a fogam. A munkaköröm egy napot sem enged fog nélkül, így szeretném egy külső orvos véleményét kérni akár személyesen is. Lehetséges ez? Köszönöm válaszukat. Üdv:Andi

  #20331 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Andi!

  Mivel eléggé összetett a probléma így látatlanban nem szerencsés diagnózist felállítani.
  Legyen kedves az alábbi elérhetőségeinken bejelentkezni egy személyes konzultációra Dr.Lászlófy Csaba szájsebész főorvos úrhoz,hogy pontos véleményt tudjunk adni az Ön esetére.

  Szép napot!

  Üdvözlettel:
  Sanoral Fogászati&Szájsebszeti Klinika

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Korona alatti érzékenység, implantátum probléma
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft