korona

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #14930 Reply
  Edi
  Vendég

  Kedves Fogorvos!
  A héten kedden kaptam korona hidat, 6-os. Felül, első fogakra.
  Előzmények: fogszabályozást akartam, mert az első 2 fogam jobban kiállt, a mellette levő
  2 szemfog pedig beljebb. Az egyik első fogam halott fog volt, ezért sárgás színű. Már egy ideje zavart hogy a fogaim így álltak. Ezért próbálkoztam fogszabályozásra menni.
  De, azt mondta a fogorvos hogy húzni kellene, (mert nem férnének el) ezt nem akartam.
  Vagy javasolta hogy lecsiszolni és koronával beljebb vinni a fogaimat. És akkor a méretén is lehet változtatni (elég nagyok voltak). Tépelődtem, de nem akartam még 1,5 évig fogszabályozót hordani+ fogat húzatni. A korona mellett döntöttem. Le lett csiszolva 6 fogam, felső, elsők. Korona hidat kaptam rá. (kerámia). Tetszik, de még fájdogál, ez normális? Ma van 4. napja hogy fent van. Még nincsen véglegesen rögzítve, egy hónap múlva lesz. Furcsa most és idegennek érzem, nem csináltam nagy őrültséget ezzel, ugye? Igazából megbíztam a fogorvosomban. Amúgy beljebb kerültek a fogak és kisebbek is, így nem zavar, csak tompán fájdogál alatta, és az ínyem az egyik oldalon. Csak idő kérdése és megszokom?
  Elnézést a hosszú levélért, Edi.

  #14936 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Edi, jól tetted hogy részletesen írtál. A 4 napja viselt fogmű még rendetlenkedhet egy kicsit. Meg fogod szokni ettől ne tarts, az ínyed is idomuloni fog az új körülményekhez. Klassz hogy ideiglenesen van feltéve, mert ha valami gond mégis adódna, könnyen lehet orvosolni. Kitartás, biztosan nagyon szép lettél. Üdv, Vdent.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: korona
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft