körhíd

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #25583 Reply
  Bu Györgyi
  Vendég

  Tisztelt Doktor Úr/Nő!
  Nagyon sürgős választ kérek arra,hogy lehet-e készíteni körhidat 13 tagút,ha baloldalon,fent a hármasig hiányoznak a fogaim.Oda lengő kerülne,de nem értek hozzá.Van aki azt mondja,hogy nem szabad,mert semeddig sem fog tartani,van aki szerint akár tíz évig is bírja,ha jól van megcsinálva(kezelések,stb.).Implantátum nem mehet,mert nincs elegendő csontállományom azon a helyen.
  Nagyon fontos,hogy hamar válaszoljanak,mert a héten néhány fogeltávolítást -ennek függvényében meg is kell ejtsek szájsebésznél..Ehhez Budapesti rendelőbe akár ajánlást is adhatnak levelükben,amit előre is köszönök.
  Várom válaszukat!
  Bu Györgyi

  #25597 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Bu Györgyi
  Többféle protetikai megoldással állunk pácienseink rendelkezésére. Természetesen léteznek kombinált megoldások, melyeknél a rögzített pótláshoz kapoccsal, vagy egyéb módon rögzítünk kivehető részt. Megfelelő előkészítéssel, és precíz technikai háttérrel ezek a munkák is teljesen biztonsággal viselhetőek. Az implantátum természetesen egy másfajta megoldás, ami kevés saját csontállománynál sincs kizárva. Ezen esetekben csontpótlást alkalmazunk.
  Amennyiben gondolja, örömmel ajánlunk fel egy konzultációs időpontot valamelyik pesti rendelőnkben, hogy konkrét ajánlatot kaphasson lehetőségeiről, ide értve az implantációs megoldásokat is.
  Fresh24Dental Pest, 1137, Bp, Szent István körút 4.
  Fresh24Dental Buda, 1037, Bp, Bécsi út 314/c
  Rendelőink elérhetőségét honlapunkon a http://www.fresh24dental.hu-n találja
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: körhíd
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft