Kivehető Fogsor rögzítése implantatummal

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32084 Reply
  Edit
  Vendég

  Tisztelt Fogaszat! Kérdésem az lenne készítenek e Önök Mini implantatummal rögzített fogsort?
  Alsó fogsorom nagyon rossz állapotban van ,mivel sok évvel ezelőtt koronákat helyezt3k fel,már nagyon felek hogy barmikor leeshet. Sajnos teljes implantatummal rögzített fogsor nagyon drága ,ezért érdeklődnek,van e Önöknél lehetőség arra ,hogy néhány implantatummal ,ami fel pattintos készítenek e fogsort?Valamint foghuzasok után mennyi időnek kell eltelnie,hogy a kezelést elkezdhessek,és mennyi időt vesz igénybe a kész fogsor elkészülte?..
  Felső fogsorom már szinten kivehető sajnos ,bár az nem rögzített meg
  Kérnem szíves tájékoztatásukat lehetogeimrol illetve körülbelüli arajanlatrol.
  Köszönettel :Turoczi Edit

  #32092 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Edit
  A mini implantátum nem minden esetben megoldás pácienseink számára. A megoldás viszont, amit Ön említ létezik, minimum 2-4 implantátum beültetésével lehet rögzített kivehető pótlást készíteni. Az implantátumok beültetése történhet a fogak eltávolításával egyidőben is. A beültetést követően minimum 3 hónap rehabilitációs időre van szükség, melyet követően kezdődhet el a fogpótlás készítése. A gyógyulási idő alatt ideiglenes pótlást biztosítunk pácienseink számára.
  A beavatkozás megtervezéséhez, a lehetőségek mérlegeléséhez viszont szükség van egy CT diagnosztikai felvételre és egy átfogó szájüregi vizsgálatra, ezt követően tudunk Önnel egyeztetve konkrét kezelési tervet és árajánlatot készíteni.
  Ha gondolja örömmel állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Kivehető Fogsor rögzítése implantatummal
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft