kilazult fog esete

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #14392 Reply
  Bernát József
  Vendég

  Kedves Fogorvos,

  Kb. 2 hete durván hirtelen ráharaptam az egyik (talán a szemfog melletti) felső őrlőfogamra egy cseresznyemaggal – az erőbehatás érzésre fogirányban történt. Akkor az hirtelen fájdalmas volt, de aztán óvatosan tudtam enni tovább, és később pedig nem tapasztaltam problémát vele. Néhány nappal később, megint cseresznyeevés volt (bánatomra), amikor újabb mag került a fogam útjába, szintén izomból ráharaptam, ekkor viszont már érezhetően ferde ráhatás volt a fogra, de étkezés után már meg is feledkeztem róla, a fogmosásig. Ekkor éreztem hogy megmozdult, ami igen nagy lelki fájdalmat okozott számomra. Azóta is lötyögős, alig merek enni, nem tudom hova menjek vele, félek hogy elvesztem. Van rá esély ilyenkor, hogy vissza lehet „csinálni” a fogat az eredeti természetes helyére? (kérdezem 39 évesen)

  Tisztelettel,
  Bernát József

  #14400 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves József!

  Egy kis türelmet had kérjünk Öntől a nyári szabadságokra való tekintettel. Szakértőink mihamarabb választ adnak a kérdésére.

  Megértését köszönjük!

  – Merjmosolyogni.hu

  #14405 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves József!

  Köszönjük szépen türelmét. Ha tényleg csak ‘megmozdult’ a foga,akkor pár hét alatt rendeződnie kell. Ahhoz,hogy egyértelmű diagnózist tudjuk felállítani, mindenképpen meg kell vizsgálni a fogat, esetleg készíteni kell röntgenfelvételt.

  Üdvözlettel
  Villányi Dent Fogászat

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: kilazult fog esete
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft