Kiálló fogak

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #12626 Reply
  Nagy
  Tag

  Kedves Doktor!

  Érdeklődnék, hogy a kiálló,kifele dőlő felső nagy-és kismetszőfogaim helyreállítása fogszabályozó készülék nélkül lehetséges-e és ha igen, hogyan? A felső állkapcsom is előrébb van, mint az alsó.

  Köszönöm a segítségét.
  Várom válaszát.

  #12655 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Rita!

  Látatlanban sajnos erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mindenképpen egy személyes konzultáció során kell megvizsgálni a fogak elhelyezkedését, illetve hogy milyen mértékben állnak ki, mekkora az eltérés, stb., ennek függvényében tud orvosunk személyre szabott megoldást ajánlani.
  Javaslom ez ügyben keresd fel fogszabályozó szakorvosunkat, dr. Nagy Gabriellát (a doktornő péntekenként rendel 15-től 21 óráig).

  Üdvözlettel: VDent

  #14107 Reply
  Renáta
  Vendég

  Tisztelt Hölgyem/Uram!

  Nekem egy olyan kérdésem lenne, amivel mostanában találkoztam csak eddig (először 3 hete történt). Akárhányszor eszem valamit, vagy beszélek, folyton elharapom belül a számat a metszőfogammal. Azt vettem észre, mint hogyha élesebb lett volna, mint eddig. Tudna esetleg valamit mondani, vagy kicsit lekerekíteni, vagy valami, mert így nagyon fájdalmas mindig az evés is, hogy folyton fáj az elharapott részeken.

  Köszönöm a segítségét!
  Várom válaszát!

  #14117 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Renáta, természetesen tudunk segíteni, szaladj be hozzánk és megnézzük van e valamilyen gond a metsző fogaiddal. használd ki most erre az ingyen op-s konzultációnkat. Lásd banner jobb oldalon. Szeretettel várunk, üdv. Vdent

  #14159 Reply
  Bodó Anett
  Vendég

  Kedves Doktor!
  Minden fogszabályozó ugyan olyan árban van?
  A lányom első két foga kifelé áll,de nem állunk nagyon jól anyagi téren.
  Válaszát köszönöm.

  #14172 Reply
  Villányi Dent
  Felhasználó

  Kedves Anett, hány éves a leányzó? Amennyiben kiskorú, és a magán orvosi ellátás gondot okoz, a fogszabályzást a körzetetekben található tb-s rendelőben is elvégzik. A magán szférában és házon belül is természetesen eltérő árak vannak, érdemes lenne abból kiindulni, hogy számotokra milyen készülék szükséges, fix, kivehető stb. Ennek a tükrében lehetne tovább gondolkozni a konkrét anyagi kondíciókon. gyertek be Dr. Nagy Gabihoz, péntekenként rendel, nagyon kedves, nagyon szakértő, több megoldást javasolhat majd. Üdv, Vdent

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Kiálló fogak
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft