Kérdés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #40857 Reply
  Paczári Károly
  Vendég

  Tisztelt Fogorvos Úr!
  Az alsó fogsoromat Dr.*** Debrecenben 7 implantátum beültetésével, teljes fogsorral rendbe tette. Több mint 1 milliómba került, de tökéletes. A felsőre helyszíni panorámaröntgen után kértem kezelési tervet az *** fogászattól szintén Debrecenben. 9 fogamat ki akarnak húzni, 10 implantátummal 1.7 millióért! Ebbe már nem mentem bele. Nyilván helyszíni állapotfelméréssel tudnak véleményt mondani, de elküldhetem-e ezt a kezelési tervet? Kíváncsi vagyok a véleményükre. Fenntartásaim vannak az azonnali beültetésekre! 1 hét alatt 9 fog húzása, 10 implantátum beépítése, + koronák!?
  Üdvözlettel: Paczári Károly

  • A témakör módosításra került: 3 years, 7 months telt el-Merj mosolyogni!.
  #40869 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Károly,
  Nagyon szívesen segítünk Önnek, melyet érdemben diagnosztikai és szájüregi vizsgálatot követően tehetünk meg. Az ön által leírtak alapján teljes állkapcsot érintő rehabilitációban gondolkodnak, melyre többféle megoldás is létezik. Fogászatainkon nagy tapasztalattal kezeljük az ilyen mértékű rehabilitációt, melynek megoldása a lehető legegyszerűbb módon 4-6 implantátum beültetésével is megvalósítható.
  Amennyiben gondolja örömmel állunk rendelkezésére.
  Üdvözlettel

  #41010 Reply
  Hegedüs Szidónia
  Vendég

  Tisztelt doktor úr ! Három napja készítettek nekem pattintos fog pótlást az első alkalommal szépen le és vissza tudtam tenni de sajnos azóta nem tudom vissza helyezni sajnos az orvos szabadságon van így nem igazán tud segíteni abban kérném a segítségét ilyenkor mit tudok csinálni illetve foglalkoznak e ilyen jellegű problémával köszönettel Szidónia

  #41027 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Szidónia
  Szívesen megnézzük, és segítünk önnek a visszahelyezésben.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Kérdés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft