Kérdés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32219 Reply
  Szabó Viktor
  Vendég

  Tisztelt Fogorvosok!
  Avval a kérdéssel fordulok önökhöz hogy, megyek majd márciusban fogásszabályzásra . Mondták kb 300 ezer forint is lehet az ára csak kéz pénzes állam nem támogatja mert 25 éves vagyok. Azt szeretném érdeklődni hogy mire számíthatok ha már a Fő professzornak is meg kell néznie lenyomat meg van . Össze vissza állnak a fogaim kicsi állkapocs és lehet egyik fog nem nőtt ki teljesen meg teljesen fönt látszik kis darab . 4 fogamat húzták ki hogy elférjen a maradandó fogaim. Önök szerint mire számíthatok mert mondták beavatkozás nélkül nem lehet műteni kell. A kettes Kórházba Áll Állkapocs és szájsebészeti klinikán kapok majd időpontot a konzíliumra. Önök szerint mire számíthatok van már lenyomat és rönghten felvételek!
  Remélem tudnak pár szót mondani írni a fogszabályzáról műtét is elképzelhető . Mivel jár és hogyan érdemes majd tisztítani a fogszabályzót és mit gondolnak mire készüljek föl ?
  Tisztelettel
  Szabó Viktor

  #32233 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Viktor
  Látatlan tanácsot adni nem tudunk. Nyilán problémája összetett, és kezelése is bonyolult, ha a klinikára konziliumra hívták. Javaslom figyeljen alaposan, és kérdezzen mindaddig, míg az ön számára is érthető, és megnyugtató válaszokat nem kap a konzilium során.
  Üdvözlettel:

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Kérdés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft