Kérdés

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31463 Reply
  Viktor
  Felhasználó

  Kedves Fogorvos!
  Azzal a kérdéssel fordulok önökökhöz hogy van egy oralb 2000 pro fogkefe amiről mi a vélemény? És hogyan jelezi a fél másodpercenként időt?
  Üdv
  Viktor

  #31478 Reply
  Merj mosolyogni!
  Adminisztrátor

  Kedves Viktor!
  Az Ön által említett típust még nem állt módunkban letesztelni, ezért korrekt véleményt nem tudunk írni a termékről. A fél másodperces jelzést az elektromos fogkefék általában vagy hangjelzéssel vagy a kefe forgatásának pillanatnyi szüneteltetésével jelzik, mely után tovább haladhat a következő fognegyedre.
  Ha bármilyen további kérdése lenne, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! 🙂

  #31528 Reply
  Valéria
  Vendég

  Kedves Doktor Úr! 1 hete húzták ki a fogamat az alatta lévő ciszta miatt. Azt mondta a fogorvos. hogy utána a ciszta magától felszívódik. Az lenne a kérdésem. hogy csináltassak-e egy rőntgent., hogy biztosan elműlt-e, és mennyi idő alatt múlik el, Köszönöm

  #31540 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Valéria
  A fogcystak esetében Fogászatunkon annak eltávolítására törekszünk, vagy – ha egyébként megtartható fogról van szó- a probléma forrását igyekszünk megszüntetni.
  A cysta felszívódhat, de ez nem minden esetben történik meg. Érdemes az állapotot kontrolláltatni, maximum a fogeltavolitást követő 6. héten.
  Üdvözlettel

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Kérdés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft