Kérdés

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #31418 Reply
  Viktor
  Felhasználó

  Szép jó napot!
  Avval a kérdéssel fordulok önökhöz hogy a fogszabályzó aktiválása alatt mit lehet érteni és mennyire kellemetlen a felhelyezés és levétel. És kb mennyi időközönként kell majd a kontrollokra ellenőrzésekre járni. Milyen ételeket kell kerülni a készülék használatakor és tényleg lehet készülékek között választani? És tényleg a fogszabályzó készülék milyen elven működik és hogy mozgatja a fogakat. És tényleg mire számíthatok ezek függvényében. Amúgy tényleg minél hamarabb el kellene indítani a fogszabályozást v annyira nem fontos és ezek ügyében kérek választ tanácsokat.
  Üdv
  Viktor

  #31419 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Viktor
  A készülékek felhelyezése és levétele, valamint az aktivaas is teljesen fájdalommentes. A kezelés ideje alatt a fogakat a szükséges módon mozgatja, és forgatja a készülék. A készülék felhelyezése után, már mozdulnak a fogak, és az aktiválások alkalmával is, ezek kellemetlenek, de nem okvetlen fájdalmasak. Pár nap alatt megszokják a páciensek, és teljesen panaszmentessé válik. Az aktiválások havi rendszerességgel történnek.
  Érdemes mihamarabb elkezdeni a kezeléseket, hisz minnel korábban kezdjük, annál hamarabb fejezhető be. A kor előre haladtával a kezelés időtartama nő.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Kérdés
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft