Jobb oldali fogak fàjása,leginkább a legutolsó

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #32858 Reply
  Cintia
  Vendég

  Tisztelt Dr.Úr/Nő!
  Azzal kapcsolatban keresnèm fel Önt,hogy segítséget kérhessek fog fájással kapcsolatban.
  Tehát èn November 3.-án töltöttem be a 18.életévem ès napok óta rendszeresen fájj jobb oldalt kb minden fogam..azt érzékelem,hogy be lehet gyulladva az inyem.. Àltalában amit észlelek az leginkább a leghátsó fog fájdalma..
  Őszintén szólva fogalmam sincs,hogy az lehet e esetleg már ilyen „koràn’ bölcsessègfog viszont ezt erős fejfájás s olykor fülfájás is kíséri.
  Általában beszélnem is nehéz mikor faj j nak a fogam/fogaim.. Ès a szám nyitvatartása sem kellemes.
  Általában màr a legerősebb fájdalomcsillapitók sem hatnak ès próbáltam ezt jegelve enyhíteni ami olykor sikerült is.
  Gondolon felteheti magában a kérdést,hogy több hónapja miért szenvedek ha elmehetnèk kezelèsre is? Őszintén szólva világ èletemben féltem már csak egy fog tömèstől is.. Ès neten utána olvasva hogy milyen hátulütői lehetnek a bölcsessègfognak ha ez tényleg az.. megijedtem! Nem merek elmenni ,ès magamat ismerve sajnos nem is fogok.. Ès fájdalom enyhítésre szeretnèk tanácsot kérni? Mi ilyenkor a teendő? Honnan tudhatom,hogy az valóban bölcsesség fog e?

  Köszönettel
  Cintia

  Miskolc, 2019.04.16

  #32872 Reply
  Fresh24 Dental
  Moderátor

  Kedves Cintia
  Panaszának több oka is lehet, az egyik s bölcsessegfog előtörése, de lehet akar fogbélgyulladás is. Okvetlen diagnosztikai és szájüregi vizsgálatot javaslok, majd a probléma kezelését. Bölcsessegfog esetén nem árt tudni, hogy a fog milyen pozícióban szeretne elő törni, hisz sok esetben kibújni is képtelen. Hatásos fájdalomcsillapítót ajánlani nem tudok, sokkal inkább javaslom fogorvosa felkeresését. A kezelések korrekt érzéstelenítés mellett teljesen fájdalommentesek.
  Üdvözlettel

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Jobb oldali fogak fàjása,leginkább a legutolsó
Saját információk:
Item added to cart.
0 items - Ft